Káromkodom, tehát vagyok!

Idegesítenek a bringások, az autósok, vagy éppen a gyalogosok? Éppen előtted vitték el a kedvenc vajas kiflidet, amire már úgy rákészült a gyomrod? Borzasztó! Hogy is lehetne ezt másképp lereagálni, mint néhány jó mélyről megküldött, választékos káromkodással? És, mint tudjuk, a stílus maga az ember: azaz, az vagy, ahogy káromkodsz!

“A kókuszát!” “Szent kocka!” “Hogy a macska karmolja meg a balga buksiját!” Káromkodásod olyan szolid, hogy azt kell gondolnunk, Teréz anya mellett nőttél fel… vagy öt éven aluliakat nevelsz. Nagyon rendes tőled, hogy figyelsz lelki világukra és dinamikusan fejlődő szókincsükre!  (Ha néha kicsúszik egy f—sz, gyorsan javítsd: passz!-ra, a f–a helyett pedig jól jön a “kasza”, és azonnal visszaáll a világ rendje!)

 
 

“B* meg a jó Mari nénédet!” “Hogy a pék húzzon a brokkolijára!” Ki sem fogysz a szexuális utalgatásokból, cifra káromkodásokból? Színes fantáziálgatásoddal megtöltenél egy újabb Káma Szútrát? Akkor már csak egy kérdésünk maradt… Az éhes disznó és a makk esete megvan? Lehet, hogy a káromkodáson kívül találnod kellene egy másik stresszoldó technikát is… Egy próbát megér!

“Hogy a rendőr rajzoljon körül!” “Hogy szakítson ketté a váci zónázó!” Húha! Úgy tűnik, benned egy halálvágyó emos és egy dekadens költő veszett el. Keserédesen küldesz el minden téged idegesítő élőlényt a halál nemi szervére vagy egyéb félelmetes bugyraiba. Mire kikeveredsz egy-egy délutáni dugóból, utitársad fejében egy komplett tömeggyilkos képe rajzolódhat ki rólad. Orvos látott már?

fotó: Pinterest

#nemkoronavírus
A MyMirrornál az induláskor úgy döntöttünk, hogy szórakoztatni fogunk. Azóta a világunk kifordult sarkaiból és tudjuk, hogy a vírus okozta sebek nehezen gyógyulnak majd. A mi küldetésünk azonban nem változott.
Most is megpróbáljuk a bezártságunkat vidámabbá, elviselhetőbbé tenni. Ezért azokat a tartalmakat amelyek nem tartalmaznak információt a koronavírusról #nemkoronavírus jelöléssel látjuk el annak érdekében, hogy azokat, akik kerülik a vírussal kapcsolatos tartalmakat így is megnyugtassuk, hogy abban a cikkben nincs szó erről. Együtt túl leszünk ezen az időszakon! 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here