Kicsi a lakás, de nagy a rakás!

Kicsi a lakás, de nagy a rakás! Avagy: hogyan vessünk véget a lelki békénknek és a párkapcsolatunknak rövid időn belül? Hát, költözzünk kedvesünkkel egyikünk szüleihez! 

Persze, ne legyünk ennyire pesszimisták, nem biztos, hogy szakítás lesz a dolog vége… minden csak intelligencia és empátia kérdése!

 
 

Szituáció 1: “A szárítón már nem fér el több ruha. Mit teszel?” Kezdő szint: egy törölköző kilógatása a nappaliban csak nem zavar senkit… Haladó szint: Victoria’s Secret 2020-as kollekció felvonultatása após piákkal dekorált vitrinje elé már elég durva húzás.

Szituáció 2: “Anyós húsleves főzéséhez készülődik, te viszont vegán vagy.” Kezdő szint: Megpucolod a leveszöldséget, meghallgatod a kedves mamától, hogy mennyire bénácska vagy, ebédnél pedig csak a másodikból eszel. Haladó szint: fenséges vegán tálat rendelsz, és az asztal felét befoglalva jóízűen cuppogva elfogyasztod.

Szituáció 3: “Hajnalban indulsz melózni, de kávé nélkül nem tudsz létezni. Kezdő szint: Megiszod az utolsó háromaszegybent, amit a szekrényben találsz – délután persze kipótolod, hiszen az anyósé volt. Haladó szint: A kotyogósnál nincs jobb a világon. A koránkelés miatt morgolódva, a zacctartót a kuka oldalához alaposan odaverve lefőzöd a fekete levest, majd mindent otthagysz a pulton.

Szituáció 4: “Nyaralni mentek a kedveseddel.” Kezdő szint: Mindent átbeszélsz az anyósoddal, megkéred, hogy vigyázzon a kutyádra és, hogy locsolja meg a virágaidat. Haladó szint: A konyhaasztalon hagysz egy üzenetet – leléptünk Korfura – és már csak egy képeslapot küldesz nekik a messzi távolból.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here