Krém-anya telefonál

A krém-anya (amúgy csak én hívom így, nincs efféle besorolás) nem kommentel egyetlen mami blog alatt sem. Ő maga blogol. Mert hogy ő blogger, mom and traveller. Egyszerre. Élére vasalt, színben harmonizáló ruhákat viselő, mindig jólnevelt és kipihent gyermekéről, minimalista, múzeum-jellegű lakásukról, és illatos, csinos outifitjéről irigylésre méltó fotókat lő. 

Ha azonban belehallgatsz a mindennapjaiba, és elkapsz pár telefonbeszélgetést, az irigykedés helyett valami más érzés fog el… 

 
 

“Miért ilyen drága a belépő? Hiszen nem csinálunk semmit, csak nézzük az állatokat! Lehúzós banda!”

“Kettőt fizet hármat kap akció van a rózsaszín télikabátokra, megyünk?”

“Aha, értem. És hogyhogy ennyi a GYES? Szerintem innen hiányzik egy nulla!”

“Ne tudsz egy alapítványt, aki eljön a használt gyerekcipőkért? Nálunk már nem fér el, még a tároló is tele van! Valakinek csak jó lenne…”

“Tegnap befizettük a nyaralást… mindjárt mondom, hova is… várj, megnézem, olyan bonyi neve van!”

“Mosipelus reklám, te jó ég, ez hogy ugrott fel? Mit gondolnak, a kőkorszakban élünk?”

“Ne is mondd, megbukott olaszból… nyárra kiküldjük Veronába egy hónapra valami nyelvtáborba!”

“Ha nem megy neki jól a tánc, majd bekerül úszásra, van kapcsolatunk, tudod…”

“Hívom a szittert, mert belázasodott a gyerek, ezt nem fogom bírni egyedül!”

“A nappaliban nem engedem játszani, ez teljesen egyértelmű. Szerinted miért csináltuk meg a hangszigetelt gyerekszobát odafönt?”

“Én sem tudom, hogy történhetett. Összefirkálta a falat… nem baj, úgyis terveztük, hogy nyáron átfestjük. Tudsz hozni valami katalógust?”

#nemkoronavírus
A MyMirrornál az induláskor úgy döntöttünk, hogy szórakoztatni fogunk. Azóta a világunk kifordult sarkaiból és tudjuk, hogy a vírus okozta sebek nehezen gyógyulnak majd. A mi küldetésünk azonban nem változott.
Most is megpróbáljuk a bezártságunkat vidámabbá, elviselhetőbbé tenni. Ezért azokat a tartalmakat amelyek nem tartalmaznak információt a koronavírusról #nemkoronavírus jelöléssel látjuk el annak érdekében, hogy azokat, akik kerülik a vírussal kapcsolatos tartalmakat így is megnyugtassuk, hogy abban a cikkben nincs szó erről. Együtt túl leszünk ezen az időszakon! 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here