Legjobb teák idén Adventre

A Herbatea manufaktúra Adventi csomagja nem csak egy jó kis fűszeres teát, de mézkülönlegességet és forralt bor fűszerkeveréket is tartalmaz. A Doromboló teakeverék kardamomot, szegfűszeget, gyömbért, almaszirmot és csipkebogyót tartalmaz, nincs benne viszont sem aroma, sem ízfokozó, tartósítószer vagy mesterséges adalékanyag. Koffeinmentes, így este is fogyasztható ez az “összebújós tea”. A Lélekmelegítő mézkülönlegességet nem csak teába, forralt borba, de sütikbe is csempészhetjük. A Forralt bor fűszerkeverék a szegfűszegen, fahéjon, citromon túl tartalmaz egy kis zöld kardamommagot, szegfűborsot, csipkebogyót és a koriandert, hogy melegséget hozzanak gőzölgő bögrédbe.

 
 

Aki előre megvenné a legjobb adventi teákat, és azzal hangolódna a karácsonyra, ki ne hagyja a Dammann csodaszép, teás adventi kalendáriumát. A naptár minden napra kínál valami kristálfiltervbe zárt különlegességet, mint például: Mon Petit Chocolat – ízesített fekete tea, Oolong Exotic – ízesített oolong tea, Earl Grey Vert Calabria – ízesített zöld tea, Fukuyu Myrtille – ízesített zöld tea, Rooibos sárgarépa torta tea – ízesített rooibos, Lovely Chai – fűszeres herba tea, Tisane I’Heure Douce – ízesített herba tea, Tisane Nuit á Versailles – ízesített herba tea, Carcadet Noel á Paris – ízesített főzet. A színes naptárt a karácsonyi kollekció színei ihlették, az arany árnyalatai sötétkék háttérrel. A naptár elején lévő tea cserje, latinul camellia sinensis, az élet fáját idézi. A rengeteg levél jelképezi az élet gazdagságát, a néhány madár a vidámságot, a macska a szabadságot, és a néhány teázáshoz szükséges kellék a Dammann teák gourmet világát.

A Kamélia kert nem csak egyedi teákat, de teás programokat is kínál, ahol egy érdekfeszítő előadás után magunk keverhetjük ki a számunkra legfinomabb teafüvek elegyét. Webshopjuk tele van finomabbnál finomabb teakeverékekkel, amelyek ünnepi hangulatba ringathatnak: a Csendes éj, a Karácsony este, vagy a Boldog karácsonyt teák és teakeverékek várják, hogy a fa alá kerülhessenek!

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here