Melyik ital jellemez?

Kerti parytra vagy hivatalos. Nem sok kedved volt elindulni, de amint belépsz, megérzed, hogy jó lesz itt neked: mindenki be van langyulva – szóval, itt az idő, hogy bedobd magad és felrázd a hangulatot. Már a bemutatkozásod is olyan, mint egy stand-up comedy, és akkor még nem is beszéltél senkivel. Még ittasnak sem kell lenned ahhoz, hogy mindenki rajtad, vagyis inkább veled röhögjön. A múltkori koccanásod a tök üres parkolóban? A félpucér, macskás bácsi a gangon? Mindegy, melyik esetedet meséled el, a siker garantált. Noha nem vagy már mai csirke, előbb-utóbb minden pasi végigmér – ki ez az érett, ütős maca, aki ujjai köré csavarja a népet? Erős vagy és megadod a kezdő hangot – te minden bizonnyal egy jó kis házi pálesz vagy.

 
 

Lakodalom, családi ebéd, vagy éppen a nagypapa századik szülinapja? Tuti hivatalos vagy rá… te, te mindenki megmentője! Fantasztikus érzéked van az emberekhez: empatikus és bölcs vagy, a türelmed pedig olyan végtelen, mint a háromgyerekes karantén a panel nyolcadik emeletén. Már messziről kiszúrják, hol vagy a teremben. No nem azért, mert annyira jól nézel ki, hanem, mert előbb-utóbb köréd gyűlnek a történetmesélős, panaszkodós, merengős, a lemezük B oldalát pörgető családtagok és barátok. Népszerű vagy és higgadt. Olyan, mint egy lágy, megnyugtató, érett vörösbor. 

Feltűnő, dögös és pezsgő személyiség. Így jellemez a legtöbb barátod, és ki nem hagynának a legjobb bulikról. Rutinosan táncolsz magassarkúban, és ha egy mikrofont dugnak az orrod elé, ideges vihogás helyett azonnal rázendítesz az ájlávjúúúbéjjjbii-re. Üldögélni nem szoktál, pisilni is csak egy pár percre tűnsz el, de mire visszatérsz, hárman már a hűlt helyedet pásztázzák… Minden csoda három napig tart, szóval téged is maximum ennyi ideig emlegetnek – a keresztnevedre még a legkeményebb fejfájás ellenére is emlékeznek a buli vendégei, de neked ez épp elég is. Szép, színes és édes koktél vagy!

Még mindig mosolyogva gondolsz arra az egyetlen JATE Klubos estére, amikor huszonzéves korodban lemerészkedtél oda – egy szürke garbóban. Azóta se sokat oldódtál, így, negyvenhez közel már úgy vagy vele, hogy minek is… a munkád, a hobbyd és a barátaid is megfontoltak és komolyak. A szakmai konferenciák és a nyaralásként aposztrofált, feszített tempójú városlátogatások teljesen kitöltik az életedet, és nem is vágysz nagyobb pezsgésre. Érzelmi amplitúdód nem mutat nagy kilengést: változatlan vagy és kiszámítható, köreidben mégis számítanak rád. Azaz olyan vagy, mint disznótorban a gyomorkeserű.

fotó: Pinterest

#nemkoronavírus
A MyMirrornál az induláskor úgy döntöttünk, hogy szórakoztatni fogunk. Azóta a világunk kifordult sarkaiból és tudjuk, hogy a vírus okozta sebek nehezen gyógyulnak majd. A mi küldetésünk azonban nem változott.
Most is megpróbáljuk a bezártságunkat vidámabbá, elviselhetőbbé tenni. Ezért azokat a tartalmakat amelyek nem tartalmaznak információt a koronavírusról #nemkoronavírus jelöléssel látjuk el annak érdekében, hogy azokat, akik kerülik a vírussal kapcsolatos tartalmakat így is megnyugtassuk, hogy abban a cikkben nincs szó erről. Együtt túl leszünk ezen az időszakon! 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here