Mit csinálsz a századik szülinapodon?

2081. Április 13. A századik születésnapom. Már alig várom! Megteszek minden tiltott dolgot, amit csak 99 éves korig szabadna… Például:

Veszek egy doboz legót, és építek belőle valami szépet az ükunokámnak. A kis cserfes Frodo Dunna Magenta biztos értékelni fogja szabályokat feszegető öreganyját! 

 
 

Előtúrom a padlásról a szüleim VHS kazettáját, amire annak idején elrettentésként ráírták, hogy “100 éven felülieknek”. Csak sejtem, hogy a szenvtelen férfi hanggal végig szinkronizált endékás szoftpornó a századik szülinapomon sem fog felizgatni, de hát akkor is kíváncsi vagyok, mi elől tiltottak olyan nagyon.

Beülök a Százéves Cukrászdába vagy a 100 éves présházba, felveszem a “Nem csak a (száz)húsz éveseké a világ” feliratú pólómat, és mulatok egy jót a pincérekkel – és, ha még lesz olyan rokonom, aki él és szóba is áll velem, azokat is meghívom. 

Rákenroll és lázadááás! A századik szülinapomon elutazom Hawai’ira, és elszívok egy cigit. (Hawai’in a törvények alapján százéves kortól legális a dohányzás… Csórik…) 

Tolok egy Minecraftot vagy egy pingpongot a suhanc hetvenesekkel az öregotthonban, vagy elszököm ugrálóvárazni a helyi búcsúba, és pofátlanul letagadom a koromat: csak 99 éves vagyok, hadd ugráljak már egy jót!

Elmegyek (ömm, mármint elvitetem magam) egy csomó múzeumba meg fesztiválra ingyen!

Amúgy meg valószínűleg ülök majd a családom körében, kockás takaróba bugyolálva, reagálok egy-egy hangfoszlányra, és hálásan mosolygok hófehér protézissel: “Na, ezt is megértem, emberek!”

fotó: Pinterest

#nemkoronavírus
A MyMirrornál az induláskor úgy döntöttünk, hogy szórakoztatni fogunk. Azóta a világunk kifordult sarkaiból és tudjuk, hogy a vírus okozta sebek nehezen gyógyulnak majd. A mi küldetésünk azonban nem változott.
Most is megpróbáljuk a bezártságunkat vidámabbá, elviselhetőbbé tenni. Ezért azokat a tartalmakat amelyek nem tartalmaznak információt a koronavírusról #nemkoronavírus jelöléssel látjuk el annak érdekében, hogy azokat, akik kerülik a vírussal kapcsolatos tartalmakat így is megnyugtassuk, hogy abban a cikkben nincs szó erről. Együtt túl leszünk ezen az időszakon! 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here