Mit hova (ne) tegyél, ha kiskorú van a lakásban?

Tanulj meg pár “ártalmatlan káromkodást”! Figyelem! Ahhoz, hogy automatizálódjon, nem árt ezeket kellőképpen be is gyakorolni: lépj legora, vagy rúgd le a kiságy lábát, és ismételd sziszegve: “Hogy a hód rágja meg!” “Azta megdagasztott kenyerit’ neki!” “Hogy tekerné körbe magát vécépapírral!” Egy idő után ezen a téren is roppant kreatív leszel, és már nem jut eszedbe a “b—” meg a “ku—”, amelyet a gyermek minden egyéb választékos kifejezésnél szívesebben és könnyebben sajátít el, és épít be a szókincsébe…

A legalsó fiókba csak olyan dolgokat pakolj, amit bárhol, bármikor vállalnál… tehát a hirtelen betoppanó anyád, a prűd közös képviselő és a szívdöglesztően borostás futár előtt is. Nem, ne hidd, hogy az irodalmi klasszikusok sorozata mögé rejtett felnőtt tartalmak biztonságban vannak! És ismered a szabályt… amelyik fiók nincs bezárva, azaz nyitható, az bizony ki is nyílik!

 
 

Ne trécselj a barátnőddel a gyerek füle hallatára! Nem, “sajnos” nem elég kicsi már ahhoz, hogy megértse! És neee, ne reménykedj, hogy nem adja elő két hónap múlva a buszon a legpikánsabb sztoridat… szó szerint. A ciki részeket is. (Azokat pláne!)

Az este a dohányzóasztal szélén felejtett boros pohár nincs jó helyen reggel hat után… a vizes palackban sem érdemes pálinkát tartani. Sőt, semmiféle színes üvegben ne hagyj alkoholt. Kávét se! Értem én, hogy a konyhapultot nem éri el! De akkor miféle barna lötty csorog a kölyök szájából, és miért fujjog fanyalogva?

A kapszulás mosószer nagy találmány! Főleg, ha az ember rendeltetésszerűen használja, tehát minden négy kiló ruha mellé bedob egyet, elindítja a mosóprogramot, majd a dobozt elrejti a gyermek elől… egy zárható szekrénybe! Nem hinnéd, hogy ezt így túl kéne parázni? Én meg nem hinném, hogy az az öt, az előszoba padlóján széttrancsírozott kapszula nem fog még két hét múlva is habzani! Na, majd legközelebb óvatos leszel…

#nemkoronavírus
A MyMirrornál az induláskor úgy döntöttünk, hogy szórakoztatni fogunk. Azóta a világunk kifordult sarkaiból és tudjuk, hogy a vírus okozta sebek nehezen gyógyulnak majd. A mi küldetésünk azonban nem változott.
Most is megpróbáljuk a bezártságunkat vidámabbá, elviselhetőbbé tenni. Ezért azokat a tartalmakat amelyek nem tartalmaznak információt a koronavírusról #nemkoronavírus jelöléssel látjuk el annak érdekében, hogy azokat, akik kerülik a vírussal kapcsolatos tartalmakat így is megnyugtassuk, hogy abban a cikkben nincs szó erről. Együtt túl leszünk ezen az időszakon! 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here