Mitől szép egy arc a férfiak szerint?

Minden nő másként szép, azaz: minden női arcban van valami figyelemre méltó. A tekintete, a szemöldöke, vagy éppen a mosolya ellenállhatatlan. Van azonban néhány közös tulajdonság, amely elbűvöli a férfiakat – még ha ez nem is tudatos:

Noha nincs teljesen szimmetrikus arc, minél inkább közelít ehhez a szimmetriához, annál inkább kedves az ellenkező neműek számára.

 
 

A tipikus és ismerős arcformájú nők nagyobb sikert aratnak, mint a karakteres, átlagtól eltérő arcú hölgyek. Nos, hát erre is igaz: a pasik a megszokott dolgokat kedvelik.

Nem meglepő módon egy nőiesebb arc (vékonyabb ajkakkal, magasabb szemöldökkel, kerekebb állal) kedvesebb a férfiaknak, mint egy férfiasabb orca, mélyen ülő szemekkel és szélesebb arccsonttal.

Végül pedig – és ez megint csak általánosítás – egy fiatalosabb arcú nő vonzóbb a másik nem számára, mint egy érett arcú.

Azaz, egy fiatalos, a népesség átlagához hasonlító nő “papírforma szerint” a pasik körében tuti befutó. No, de szerencsére nem a papírforma szerint alakulnak a kapcsolatok… ugye?


Tedd meg a lépést, akarj változtatni, és mi segítünk!
Csatlakozz a Női parkoló facebook csoporthoz!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here