Mutasd a naptárad, és megmondom, ki vagy!

Kikészülsz a névnapoktól (minek, úgysem köszöntesz fel soha senkit), a horoszkópoktól és a születéskövek felsorolásától, és azt sem érted, minek egy naptárba Magyarország térképet tenni a digitális világban… Ezért sokáig nem is volt határidőnaplód, egy nap azonban belépett az életedbe az Igazi… Egyszerű, fekete műbőr füzetedet egy konferencia repiajándékai között találtad, és mi tagadás, szerelem volt első látásra. Végre valami, ami célszerű, és teljes mértékben a te ízlésednek megfelelő! Csak semmi felesleges cicoma… persze, néha nehezen találod meg az oldalakon át feketén és vadul hullámzó betűtengerben a villanyszerelő telefonszámát, de ennyi bosszúság neked meg se kottyan – a lényeg, hogy te nagyjából átlátsz a káoszon. 

 
 

A pink csillámpóni-bőrből készült filofax annyira kellette magát a papírbolt kirakatában (még a pszichológusodnak sem mered bevallani, de konkrétan rádkacsintott a bestia!), hogy nem tudtál ellenállni… Jó, hát, bocsánatos bűn. Na, de miért kellett hozzá megvenni az a zenélő, illatos zselés tollat, és azt a cuki kiskutyás matricacsomagot? Azt már te sem tudod, mi? A naptárad most úgy néz ki, mintha egy óvodás kislány emlékkönyve lenne, de nem baj, mert neked így tetszik. Cirkalmas betűiddel akkurátusan feljegyzel minden jelszót, pin kódot és bankkártya-számot – ha elhagyod is, úgysem lesz senki, aki elhinné, hogy ez egy felnőtt naplója, és, hogy a kódok igaziak!

Szamárfües post-itek és értelmetlen szavakkal tele firkált, szerteszét szállingózó cetlik jelzik, hogy te épp átállsz egy másik rendszerre. A határidőnapló már megvan (karácsonyra kaptad az asszonytól, mert elege lett a hülye papírkáidból, amit mindig rajta kerestél), már csak el kell határozni, hogy a sárga ragacsos papír helyett legközelebb ebbe a füzetbe írod fel a főnök aranyköpéseit meeting alatt… és a titkárnő idomairól készített skicceket… meg a titkos találka időpontját… Hű, ez nem jó ötlet… Lehet, hogy maradsz a cetliknél?

fotó: Pinterest

#nemkoronavírus
A MyMirrornál az induláskor úgy döntöttünk, hogy szórakoztatni fogunk. Azóta a világunk kifordult sarkaiból és tudjuk, hogy a vírus okozta sebek nehezen gyógyulnak majd. A mi küldetésünk azonban nem változott.
Most is megpróbáljuk a bezártságunkat vidámabbá, elviselhetőbbé tenni. Ezért azokat a tartalmakat amelyek nem tartalmaznak információt a koronavírusról #nemkoronavírus jelöléssel látjuk el annak érdekében, hogy azokat, akik kerülik a vírussal kapcsolatos tartalmakat így is megnyugtassuk, hogy abban a cikkben nincs szó erről. Együtt túl leszünk ezen az időszakon! 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here