Na jó, beszéljünk a szexről

VIGYÁZAT! FELNŐTT TARTALOM!

 
 

Hát akkor evezzünk szépen kényelmetlen vizekre, mert ezzel a témával úgysem fogsz előhozakodni sem a barátnőid, sem anyád előtt.

Néha azért szívesen lennék férfi. Eljutni 2 perc alatt a csúcsra – akár egy nővel, akár MarokMarcsával – csodálatos lehet. Nekünk meg mi jutott? Fehér köpenyes védőnők, akik hosszasan ecsetelik, hogy a menstruáció mennyi vérrel jár, meg hogy milyen könnyű teherbe esni, hát hülye vagy kislányom, hogy szexelni akarsz?

Otthon mit láttál? Semmit. Apa és anya csak lakótársak, egy ágyban alszanak (vagy nem), de minek. Felteszed édesanyádnak az első szexuális jellegű kérdésedet, ő fülig elvörösödik, és halaszthatatlan tennivalója akad. Apádtól meg legfeljebb jó esetben csak azt fogod megtanulni, hogy kell fogni a forrasztópákát. Rosszabb esetben már 10 évesen ki tudod bontani a sört.

Erre jön még az első menstruáció is, amiről minden eszedbe jut, csak az nem, hogy az a valami a két lábad közt még örömet is okozhat. Ráadásul ez egy 13 éves lánynak első körben pláne nem egy kellemes élmény. Szóval ezt a csomagot kapod indulásként, és persze, hogy nem érted, miért akar egy nő bárkivel is ágyba bújni.

Szerencsére a kíváncsiság szinte mindig győz, és vagy éjfél után a takaró alatt, vagy a fürdőkádban végre hozzá mersz érni a “csúnyádhoz”. Felcsillan a szemed: hoppá, ez még tartogat meglepetéseket! Valahogy ez mégis bűntudattal párosul, pedig nem kéne, hogy így legyen. Főleg, mert ha egy nő nem maszturbál, sokkal nehezebben fogja tudni a későbbiekben, mi a jó neki.

Na de haladjunk is tovább, gimnazista évek, pasik, első szál cigi, satöbbi. “Összejössz” életed nagy szerelmével, aki az első csók után rögtön többet akar – miért ne akarna, egy 17 éves srácban a hormonok minden nap vad bulit csapnak. Te meg még nem akarod, vagy már nem is tudod. Az osztályban a legtöbb csajnak már megvolt, nem kéne lemaradni, de valahogy csak nem jön az ihlet, a pasid meg persze sürget. Két lehetőség áll fenn: vagy lefekszel vele, és az élmény nem lesz túl rózsás, vagy nem, ő meg otthagy összetörött szívvel. Hát, erről sem az fog eszedbe jutni, hogy a szexualitás micsoda jó móka.

Szerencsés esetben azért a 2. X után már helyükre billennek a dolgok. Viszont a többség nem állapodik meg 20 évesen, jöhet tehát a pasizás meg a féktelen bulizás. Amíg nem találod meg az Igazit, próbálod jól érezni magad. Csakhogy a jó öreg prüdéria ezt nem engedi; ha két számjegyű azon férfiak száma, akikkel ágyba bújtál, egy mocskos kurva vagy. Ezt egyébként már csak azért sem értem, mert kurva az, aki pénzért nyújt szexuális szolgáltatást.

Vagy ott van a másik lehetőség: éled az anyádnak tetsző életet, és próbálsz nem megkattanni. Ebből következik az, hogy egyre elégedetlenebb leszel magaddal, amin a cérnavékony modellek és influencerek sem fognak segíteni. Meg amúgy is, mi az a hurka a hasad alatt? Pedig hidd el, amikor a férfi ágyba visz, pont nem fogja érdekelni az a plusz két kiló, amin te szex közben rágódsz. Csak hogy ne tudd élvezni az együttlétet. Mert mintha eljutni a csúcsig amúgy is olyan egyszerű lenne.

Hát, nem az, csupán amiről nem beszélünk, arról azt hisszük, hogy csak velünk fordulhat elő. Pedig nagyjából minden nő elégedetlen önmagával – ezúton is köszönjük a hamis testképet közvetítő médiának.

És persze az elmúlt 100 évben rengeteg tabu dőlt meg, de van még hova fejlődni. Perverziói nagyjából mindenkinek vannak, és nemcsak az érezheti magát szexinek, aki 20 éves, és Photoshop mágusok rakták össze. Hadd szerethesse már mindenki önmagát!

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here