Szexuális predátorok: hogyan ismerd fel őket?

Honnan ismerheted fel a szexuális predátort?

Általában az üzleti életben forognak, és nagyon sikeresek.

Nem ismernek más opciót, csakis a győzelmet. Addig mennek, amíg nem győzik le ellenfelüket. Ugyanez az attitüd jellemző rájuk akkor is, ha “udvarolni kezdenek”. 

 
 

Kifinomult, kedves, de határozott stílusuk van.

“Nem lehet” nekik nemet mondani. Ha találnak egy nőt, aki mégis kikosarazza őket, az csak olaj a tűzre: annál inkább harcolnak érte. De csak addig ilyen eltökéltek, amíg “le nem terítik a vadat”.

Mesterien bánnak a szavakkal.

Először puhatolóznak, finom célzásokat tesznek a kiszemelt nő küllemére. Ha kedvező a fogadtatás, áttérnek a kétértelmű utalásokra, szexuális viccekre. Ha úgy látják, hogy ez is tetszik a nőnek, haladnak egyre beljebb a “témában”, mindaddig, amíg már nyíltan beszélhetnek a “terveikről”. Ugyanakkor úgy forgatják a szavakat, helyzeteket, hogy mindig ki tudjanak belőle hátrálni: ha a nő kikéri magának a közeledést, akkor ők naivságot mutatnak, és még ki is kérik maguknak a feltételezést: ugyan már, ők nem közeledtek erőszakosan!

A szexuális predátorok bárhol – a legváratlanabb helyen és időben – képesek lecsapni.

Játszmáikból csak akkor lehet időben kiszállni, ha nagyon körültekintőek vagyunk, és már az elején felismerve a jeleket kihátrálunk a kapcsolatból. 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here