Társkeresős apróhirdetések 2.

"Mindegy kit keresel, mert én az leszek neked, akit csak akarsz. Reggel Drakula, délben Rómeó, este pedig Superman. Úgy alakulok démonná, ahogy csak szeretnéd, de ha a Trónok harca a kedvenced, leszek a sárkányok apja is, ha te leszel Daenerys. Átváltozom hegyi doktorrá, vámpírrá vagy Hulkká, neked nem kell mást tenned, csak kívánnod. Ha kibököd, hogy romantikára vágysz, elviszlek Egyiptomba múmiákat keresni, de felmászom érted a körhinta tetejére is, csakhogy randira hívjalak. Időnként nyomozok majd utánad, de ne aggódj, csak Columbo lettem vagy Sherlock, és ha rossz passzban vagyok, akkor Monk. Mellettem nem fogsz unatkozni, mert száguldok, repülök, verekszem, mindezt kaszkadőrök nélkül. Mit szólsz, Lara Croft, lehetek és Indiana Jones?"

Az „aranyásó”

Szükségem van a jóra és a szépre. Szeretem a trendi ruhákat, cipőket, nem tagadom. A táskák és az ékszerek a gyengéim. Mindig csinos és szexi vagyok, de ennek ára van. Sok és nagy befektetésre lenne szükségem, hogy mindez megtérüljön. Nem aprózom el, a minőségre megyek, és ha te is erre vágysz, akkor adj bele mindent. Velem megjelenni valahol egy élmény. Sose fogod azt látni, hogy nem vagyok elég friss, a körmöm vagy a hajam nincs rendben. Időm jó részét azzal töltöm, hogy a szemednek kedves legyek. Ez azonban nem olcsó mulatság. Nem árulok zsákbamacskát. Ha olyan partnert akarsz, amilyen én vagyok, áldozz érte.

Jelige: Fő az őszinteség

 
 

A kétbalkezes

Ha van felesleges poharad, vázád, laptopod, szólj, én teszek róla, hogy ne legyen. Szándékosan nem teszek tönkre semmit, de a kezemből menekülnek a tárgyak, főleg az értékesek. A ritkaságok pláne. Ezért velem biztosan nem kell múzeumba vagy képtárba menned, mert én még a múmiákat is képes vagyok egy laza mozdulattal életre kelteni. Kipottyannak azok bárhonnan, ahol én megfordulok. Olykor még a saját lábamban is elbotlok, de gyorsan felállok, ami jó tulajdonság, nem? A legjobb azonban az, hogy tudok nevetni magamon és a káron, amit okozok. Ha te nálam ügyesebb és rátermettebb vagy, netán zsonglőr vagy artista, akkor bizonyára tudni fogod, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Itt vagyok, találj rám!

Jelige: Sárga bögre, görbe bögre

A focista

Egyet tudok, de azt nagyon. Rúgom a bőrt még álmomban is, gólt nem annyira gyakran, de ez nem számít. Szívesen adok interjút még akkor is, ha nincs mit mondanom, de ha kell, kibeszélem a tehénből a borjút. Pláne, ha vesztünk. Minden vágyam, hogy modell barátnőm legyen, mert azokkal érdemes csak mutatkozni. Beszélgetni csak azzal szeretek, aki ismeri a les és a partjelző fogalmát. Ha tudod, mi a különbség az EB és a VB között, előnyben vagy. Sokat vagyok távol olyan helyeken, amiket edzőtáboroknak hívunk, de nem dolgozom magam agyon, így randizni mindig van időm. Én még akkor is jól keresek, ha rosszul mennek a dolgok, ezért ne aggódj, pénzem mindig van, ha nincs, eladom a Ferencváros levágott gyepét befőttesüvegben, mindig van rá vevő.

Ha szereted a zöld színt, és elviseled a trágár beszédet, keress. Ha nem vagy bombázó, felejtsd el, hogy próbálkoznál.

Jelige: Győzelem

A színész

Mindegy kit keresel, mert én az leszek neked, akit csak akarsz. Reggel Drakula, délben Rómeó, este pedig Superman. Úgy alakulok démonná, ahogy csak szeretnéd, de ha a Trónok harca a kedvenced, leszek a sárkányok apja is, ha te leszel Daenerys. Átváltozom hegyi doktorrá, vámpírrá vagy Hulkká, neked nem kell mást tenned, csak kívánnod. Ha kibököd, hogy romantikára vágysz, elviszlek Egyiptomba múmiákat keresni, de felmászom érted a körhinta tetejére is, csakhogy randira hívjalak. Időnként nyomozok majd utánad, de ne aggódj, csak Columbo lettem vagy Sherlock, és ha rossz passzban vagyok, akkor Monk. Mellettem nem fogsz unatkozni, mert száguldok, repülök, verekszem, mindezt kaszkadőrök nélkül. Mit szólsz, Lara Croft, lehetek és Indiana Jones?

Jelige: Csapó!

A remete

Lakásom tágas, szellős, ajtó nincs rajta. Ha szereted a hegyeket, én mutathatok neked párat. Ágyamat olyanra terveztem, amely segít gerincem egyenesen tartásában.(természetes anyagból  készült, kemény) Ritkán fogadok látogatókat, úgy tízévente egyszer. A vizet ivásra használom, nem pazarlom fürdésre vagy mosogatásra. Lakhelyemnek nevet is adtam, barlangnak hívják, de medvékkel nem közösködöm. Takarítani nem kell, azzal a pár pókkal, hangyával, ami erre jár, elbírok. Így sosem fogsz elfáradni.

Beszélgetéssel nem zavarlak, mert a csendet ritkán töröm meg, így ha szeretsz elmélkedni, én leszek neked az ideális társ. Évente pár mondatot kibírok a szerelem nevében tőled is. Cserébe nyugalmat és elvonultságot biztosítok. A közelben senki sincs, aki hangoskodhatna, így nem jut el hozzám a világ zaja. Kiegyensúlyozottságomnak ez a záloga. Ha nem vársz sokat az élettől, és igényeid se nagyok, még enni se szeretsz különösebben, akkor légy a társam.

Jelige: Csendkirály

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here