VALENTIN PANDORÁVAL

Itt az idei Valentin napi romantikus szerkesztőségi összeesküvésünk. Nagy fába vágtuk a fejszénket, de hatalmas lelkesedéssel vetjük be magunkat a feladatba. De ehhez most szükségünk van a Ti segítségetekre, és romantikus vénátokra!

Volt már, hogy feltettétek a kérdést, hogy miért van az, hogy van egy gyönyörű, okos, szép barátnőd, kollégád és mégis egyedül tölti a Valentint? Vagy éppen egy okos, szellemes, humoros jóképű férfi ismerősöd, aki hosszú ideje nem talál egy normális nőt? 

 
 

Most mi pont így érezzük! És elhatároztuk, idén cselekedni fogunk!

Szerkesztőségünk tagja Pandora, a 37-nek kinéző (41 éves) írónk, aki egy 12 éves kisfiú imádnivaló anyukája. Csodálatos egységet alkotnak, minden kisfiú ilyen anyukáról álmodna. De ő emellett bombanő, okos, szellemes és nagyon jókat ír. És mivel ebben nincs semmi túlzás, így óriási eséllyel hirdetjük meg a „Valentin Pandorával!” kezdeményezésünket.

Keressük Pandora ideális Valentin napi párját, akivel ezt az estét eltöltheti.

Mert ha valaki, ő biztosan nem ülhet egyedül otthon ezen a napon. Persze a Valentin napi vacsora költségeit a MyMirror szerkesztősége állja, amennyiben találunk valakit aki a Valentin estét Pandorával töltené.

Ha van olyan ismerősöd, barátod akivel szerinted összeillenének, akkor a lenti jelentkezési lapot kitöltheti közvetlenül az esélyes férfi is, de jöhet ajánlás is, csak mielőtt ajánlasz valakit, előtte beszéld meg vele. 😊

Hogy honnan tudod meg, hogy összeillenének-e?

Ebben segítünk. Nézegessétek Pandora képeit és olvassátok a szerkesztőségi keresztkérdésekre adott válaszait!

Hajrá férfiak! Gyerünk csajok, hozzunk össze egy igazi romantikus történetet együtt!

Pandora, mit szólsz az ötlethez, hogy Valentin napra összehozunk egy szuper pasival?
Hát… nem vagyok nagy társkereső, és tudod, hogy először azt hittem megőrültetek, de aztán aludtam rá néhányat és ma már azt gondolom, hogy jó móka lesz, vágjunk bele! Imádom az őrült dolgokat, és ki tudja? Lehet, hogy a jelentkezők között lesz az igazi… És akkor már csak azért kell szorítani, hogy őt válasszam! Társkeresőkre egyébként nem szoktam regisztrálni, mert úgy gondolom, hogy a találkozásokban van valamiféle sorsszerűség. Ha valakinek be kell toppannia az életünkbe akkor be is fog toppanni. Mondjuk most ti ezt a „betoppanást” kicsit felpörgetitek.

Ezek szerint fontos az első benyomás? Nem szereted ezt az „írásban ismerkedünk” módszert? Hiszen akit kiválasztasz, azzal is először a Valentin napi randin fogsz találkozni.
Egyértelműen létezik az „első benyomás”. Nagyon emocionális vagyok, és az írásból nem derül ki, hogy kinek milyen a gondolkodása. A nagy szerelmeimmel való első találkozáskor, (a volt férjem például ilyen volt) mindig azonnal megdobbant a szívem. Működik a legendás kémia és azt érzem, hogy kell, hogy közöm legyen ahhoz a férfihoz. Mostmár egy éve egyedül vagyok és jó lenne újra átélni ezt az érzést. Persze tudom, hogy ez az este bármilyen lehet…  Lehet, hogy akivel eltöltöm jókat fogunk nevetni, megeszünk egy finom vacsorát, borozgatunk, de nem lesz folytatás. De kit tudja? Talán…. Ezt a vacsorát úgy fogom fel, mint egy inspirációt az égieknek. Kívülről és belülről is?

Milyen férfi lenne az ideális? Tegyem fel az uncsi kérdést? Külső vagy belső a fontos? Nekünk őszintén megmondhatod, nem mondjuk el senkinek.
Szerintem ha egy nő már sok mindent látott és úgynevezett „érett nő”, akkor a külső vonásoktól kezd lassan átpártolni a belső tulajdonságokra. Őszintén megvallva nekem sokáig nagyon fontos volt, hogy hogy néz ki valaki, mennyire ad a testére, mennyire szép a foga, a mosolya, de ma már elbillent a mérleg a belső értékek felé. Régen sokszor megégettem magam azzal, hogy beleszerettem egy szép szembe vagy szájba, majd szép lassan kiderült, hogy ebben ki is merülnek az értékei. Mára a fejemben a Férfi alapvető tulajdonságai közé tartozik a megbízhatóság, a humor, az önállóság, az, hogy mindig minden helyzetben lehessen rá számítani. Szeretem ha egy férfi nyugodt kisugárzású, meg tud nyugtatni ha kell, de ha szükséges akkor akár megjavít valamit vagy legalábbis megpróbálja. Persze egy szóval sem mondom, hogy nem számít, hogy néz ki, mert az hazugság lenne, fontos, hogy ápolt legyen, adjon magára, legyen ízlése, de ma már egy szép mosoly nem elég.

Sokáig az életem úgy alakult, hogy a barátságokban és a párkapcsolatokban is inkább én váltam támasszá, én segítettem az embereknek, pedig én is nagyon szeretnék valakit, akire én támaszkodhatok. És nehogy félreértsd, ezek nem anyagi kérdések!

Akkor tulajdonképpen egy viszonylag jól kinéző, humoros, ízléses, intelligens, megbízható, a világra nyitott villanyszerelőt keresünk, aki nem baj, ha picit hasonlít Jason Momoara?
Naná!😊  De azért mások is írhatnak!

Jöjjön akkor néhány klasszikus társkeresős kérdés, bár tudjuk, hogy ez most csak egy vacsoráról szól.

Rövid válaszokat várunk!

Jöhet-e az a férfi, aki…….

Rendetlen. Ledobálja a cuccait, nem rak rendet, ez valahogy nem éri el az ingerküszöbét.
Jöhet. Majd én elrakom. Őt másért fogjuk szeretni.

Vegetáriánus.
Huh, az nehéz, mert én nem tudnám letenni a húst, szerves része az életemnek. Nem vagyok raptor, de hetente kétszer a fiammal biztosan eszünk húst, amiről nem tudnék lemondani.

Utálja a gyerekeket, idegesítik.
Teljesen kizárt.

Nem szereti az állatokat.
Abszolút kizárt. Állatbarát vagyok, most is van egy cicám, Mia, úgyhogy az is jó lenne, ha nem lenne macskaallergiás…

Heti többször edz.
Jöhet. Én nagy szabadságot biztosítok a kapcsolatban, egyáltalán nem vagyok rátelepedős típus, és ha ad a megjelenésére és arra, hogy egészséges legyen, az szuper! De cserébe is elvárom ezt, vagyis mindenki csinálhatja a saját hobbiját. Azt azonban nem veszem jó néven ha ő engem is rá akar venni valamire, ami nem az én, hanem az ő hobbija. Vagyis hogy példát mondjak, nem szeretek futni, így nem hiszem hogy számíthat rám abban hogy a Margit-sziget köröket együtt rójuk.

Kockás ingeket hord.
(Nevet.) Ha alá felvesz egy fehér trikót és egy szakadt farmert, valamint egy cowboy kalapot, akkor jöhet. Azt hiszem minden csak kellő humor és lazaság kérdése.

Izgága, folyton utazik, nem bírja a bekuckózást.
Háááááát, én szerintem pont abba a 10%-ba tartozom, akik ezt is azt is szeretik, de mindennnek megvan a helye és az ideje. Napelemmel megyek, úgyhogy késő tavasztól kora őszig bárhova megyek bármikor, de ha beköszöntenek a hűvös nappalok, akkor inkább ülök a kényelmes kanapémon a pokrócommal betakarva egy teával vagy kávéval és írok. Aki 2 C° fokban fel akar cipelni a Mátrába egy gyalogtúrára, arra biztosan értetlenül fogok nézni.

Hűtlen.
Kizárt. Ez az alap két ember között, akik eljutottak egy bizonyos pontig.

Valami kimaradt még, amit elmondanál?
Igen. Mindig fiatalabbnak néznek a koromnál, úgyhogy jó ha tisztázzuk. 41 éves vagyok, egy csodás 12 éves kisfiú anyukája, és annyit ígérhetek, hogy max. 41 éves is maradok mindig.

Köszönjük, itt most fejezzük is be a beszélgetést, hogy maradjon valami titokzatosság Nektek Valentin estére is.

ELTÖLTENÉD A VALENTIN ESTÉT BARBIVAL? AZ ALÁBBI ŰRLAPON REGISZTRÁLJ!
Jelentkezési határidő február 09. éjfél.


    HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here