3 izgalmas otthoni randitipp, hogy feldobd a bezártságot pároddal

Türelmünk és kapcsolatunk egyaránt próbára lesz téve ebben a pár hétben, amíg a koronavírussal kapcsolatos cirkusz lecseng. Ha a home office miatt egész nap otthon kell ülnöd, könnyen ráunhatsz a megszokott dolgokra: ebéd és vacsi tálcán, este Netflix, majd egy gyors tus.

Próbáljátok ki ezt a 3 dolgot kedveseddel, amik garantáltan fel fogják pezsdíteni a légkört a négy fal között:

 
 
  1. Társasjáték est 

Kezdjünk egy klasszikussal, ami még akkor is izgalmas, ha a társasok napi rutinotok szerves részét képezik.

Rendezzetek többfordulós bajnokságot kedvenc játékotokkal. Beszéljétek meg az elején, hogy mit kap a győztes. Ha nem akartok elköteleződni csak a Catan telepesei vagy a Dixit mellett, akkor menjetek végig az összes játékon, amit otthon találtok. Még az Uno is előkerülhet.

Amennyiben itt az ideje, hogy valamivel feldobjátok a hálószobai életet, vegyetek elő egy francia kártyát, vagy ha van, Twistert. Netről fél perc alatt megtanulhatjátok a “rendes” játékszabályokat, ezután a többi a fantáziátokra van bízva. Készülj fel, hogy egy vetkőzős póker után nem biztos, hogy eljuttok a megszokott franciaágyig…

  1. A konyhafőnök

Nem tudod, miből maradtatok ki, ha még sohasem főztetek együtt…

Először nekem is baromi unalmasan hangzott, (pláne, hogy mindenki jobban jár, ha én már csak a végtermékkel találkozom), azonban mikor kipróbáltuk a barátnőmmel, rájöttem, hogy kevés varázslatosabb dolog van a közös főzésnél.

Első alkalommal mindenképp csináljátok együtt. Ha egyikőtök se egy konyhatündér, csak simán nézzetek egy Youtube videót és kísérletezzetek.

Ha viszont már mindketten otthonosan mozogtok a konyhában, rendezzetek vetélkedőt. Kóstóljátok végig egymás fogásait, pontozzatok 1-5-ig szigorúan objektíven. Akárcsak a társasjáték bajnokságnál, egyezzetek meg itt is valamilyen fődíjban.

  1. Wellness délután

Ha nem is egy egész hétvégét, de egy délutánt minimum kell áldoznod az ellazulásra ebben a stresszes időszakban. És mi kapcsolhatna ki jobban mint egy forró, gyertyafényes fürdő és egy kényeztető masszázs párodtól?

Minden a kreativitásodra van bízva, használd ki lakásotok adottságait. Vedd elő a fürdősót és az illatos gyertyákat, és ne spórolj a melegvízzel. Fűtsd be rendesen a fürdőszobát, kapcsold le a villanyt, és élvezzétek egymás társaságát.

Miután kellemesen ellazultatok, jöhet a masszázs. Huppanjatok be és beszéljétek meg ki kezdi. Nem árt, ha kéznél van egy-két masszázsolaj.

Minden csak a kreativitásotokon múlik. Akár egy sima Youtube-os karaoke bajnoksággal is izgalmasabbá varázsolhatjátok a mindennapokat, a lényeg, hogy mindketten nevessetek és élvezzétek. 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here