5 nőtípus, akiért bolondulnak a férfiak

Még mielőtt valaki véletlenül kettétörné a billentyűzetet bősz kommentírás közben, természetesen minden hölgy és férfi más és más. Ennélfogva hatalmas hülyeség lenne megpróbálni összeállítani egy átfogó listát, ami szerencsére nem is létezik.

Az alábbi 5 szempont azonban egy hatalmas bónusz lehet azoknak a férfiaknak a szemében, akiknek a gyengéi a szóban forgó tulajdonságokkal bíró hölgyek. Ha tehát magadra ismersz az egyiken, nyugodtan engedj ki egy huncut kis mosolyt, hiszen lehet, hogy a párod szemében pont ezek tesznek ellenállhatatlanná téged.

1. A jó kislány

 
 

A kitűnő tanuló… Aki mindig tudja mit illik és mit nem… Aki nem csak a rendszeretés, hanem a szorgalom mintaképe is…

Ha a fenti tulajdonságok egyike illik rád, akkor bizonyára van benned valami ördögien vonzó sok férfi számára. Ahogy sok nő ösztönösen bukik a ,,rosszfiúkra”, úgy a másik nemnél ennek pont az ellenkezője igaz.

Itt az ideje, hogy örülj neki, ha anno gimiben mindig rólad másolták a leckét vagy az előző munkahelyeden csak te voltál időben kész a projektekkel. Több mint valószínű, hogy jó pár srácot könnyedén az ujjad köré tudsz csavarni angyali mosolyoddal.

2. A főnökasszony

Ezt a típust nem kell sokat részleteznünk… Hogy ide tartozz, természetesen nem kell egy multi vezérigazgatójának lenned, elég ha olyan munkád van, ami kisebb felelősséggel bír.

A magas státuszú, hatalommal bíró hölgyek ugyanis nemcsak rendkívül szexik, hanem megbízhatóságot és bizalmat sugároznak. Hiszed vagy sem, mi férfiak meglepően gyakran szeretjük átengedni az irányítást, még ha ezt sokszor nem szívesen valljuk is be.

Ha pedig olyan nő vagy, aki a munkahelyén lazán kezeli a feszültebb helyzeteket és kihozza másokból a legjobbat, akkor valószínűleg otthon sem fogsz elfutni a kapcsolati és családi problémák elől. És ez minden férfi szemében hatalmas bónusz.

3. Az élsportoló

Kitartás… Szenvedély… És általában előnyös külső jegyek…

Itt sem a strandröpis csajok napbarnított vonalain vagy a Roland Garros női indulóinak falatnyi miniszoknyáin van a hangsúly.

Egy tevékenység (aminek nem kell versenyszerű sportnak lennie, lehet karrier, hangszer, főzés) rendszeres és kitartó végzése együtt jár bizonyos tulajdonságokkal, amik a mellett hogy vonzóak, sokszor elengedhetetlenek az életben.

Ebbe a típusba tartoznak azok a hölgyek, akiknek vannak céljaik, nem kell a szomszédba menniük akaraterőért, és imádnak kipróbálni új és izgalmas dolgokat.

 

Kattints a képre és csatlakozz a MyMirror facebook csoportjához!

4. A gondoskodó

Nem hiába tartja a mondás, hogy minden férfinak az anyja az első nő az életében…

A biztonságérzetet adó nőkért mindent megtesznek a pasik, hiszen a szóban forgó hölgyek egyszerre a szerelmük, lelkitársuk, gyerekeik anyja és a legjobb barátjuk.

Ha párod mindig érzi az otthon melegét körülötted, akkor a zsigereidben van hogyan nyűgözz le egy férfit, aki az általad teremtett biztonságot a tőle telhető legjobb módon viszonozni fogja.

4. Az ízig-vérig nő

Hasonlóan a “jó kislányokhoz”, számtalan férfi szerelmes ebbe a típusba.

Az ebbe a kategóriába eső hölgyek mintha egy hollywoodi filmből léptek volna ki: szívük választottjának oda kell adni nekik a kabátjukat ha esik, imádnak a barátnőikkel lógni, szótárukban a tévézés nem létezik összebújás nélkül, valamint teljesen le lehet őket venni a lábukról egy csokor rózsával.

Ha ide tartozol, sosem válsz unalmassá és mindig tudod, hogy lágyítsd meg hősöd szívét. A titkod az, hogy melletted minden pasi nagybetűs Férfinak érzi magát.

fotó: Pinterest

#nemkoronavírus
A MyMirrornál az induláskor úgy döntöttünk, hogy szórakoztatni fogunk. Azóta a világunk kifordult sarkaiból és tudjuk, hogy a vírus okozta sebek nehezen gyógyulnak majd. A mi küldetésünk azonban nem változott.
Most is megpróbáljuk a bezártságunkat vidámabbá, elviselhetőbbé tenni. Ezért azokat a tartalmakat amelyek nem tartalmaznak információt a koronavírusról #nemkoronavírus jelöléssel látjuk el annak érdekében, hogy azokat, akik kerülik a vírussal kapcsolatos tartalmakat így is megnyugtassuk, hogy abban a cikkben nincs szó erről. Együtt túl leszünk ezen az időszakon! 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here