A jó szex és az előkészületek – A férfi

Közhely, de nem értem, hogy miféle előkészületekről lehet szó. A tisztaság és az ápoltság alap. Hogy ott van szőr, aminek nem biztos, hogy kellene? Ez csak elvárás. Hol így szeretem, hol úgy. Az előkészület nálam fejben kezdődik. Néha egy illat is beindít, máskor egy jó fenék sem. Nem igaz, hogy a pasik folyton a szexre gondolnak. Sokszor a munkára, az időhiányra és fáradtságra. Ha ezek netán hiányoznának a palettáról, akkor a helyükre valóban a szex kúszik.

A nők ezt is, mint mindent túlragoznak. Eszembe sem jut mérlegelni, hogy híztak-e az elmúlt hónapban vagy, hogy én híztam-e. Nem viszek se mérleget, se centit az ágyba. Nagyítót meg pláne nem, hogy apránként ízekre szedjem a másikat. A nő nekem ott nő mindenestül. Ha felizgat, tökmindegy, hogy milyen színű a haja, vagy, hogy frissen festett-e a körme. Ami fontos, hogy elragadjon az illata. Nemcsak a testápolója. Magának a bőrének senkiéhez sem hasonlítható kipárolgása. A hím az hím, az állatvilágon kívül is. Begerjed, ha olyat érez, amitől le kell „rohannia” a nőt. Természetesen a szemmel is pásztázom a „zsákmányt”. Nem a tökéletes test, ami felizgat. Néha elég egy göndör fürt, egy szemtelen mosoly vagy távolságtartó viselkedés.

 
 

Az agyamban készülök elő vagy sem. Ha nem kell készülni, az a legjobb. Amikor csak elkap a hév és nem kell azon gondolkodnom, megfelel-e neki az időpont. Sokszor az a jó, ha beszélgetni sem kell. De ha akad olyan nő, aki mocskos dolgokat súg a fülembe, biztosan nem hervaszt le. A közönségességet nem bírom. A nő legyen vad és szenvedélyes, de ne állat.

A szex akkor jó, ha szabad és fesztelen. Amikor a behúzott has mulatságos. Egyszer egy nő azt akarta, szőrtelen legyek. Mindenhol. Majdnem beleegyeztem, de aztán eszembe jutott, hogy a lábam röhejes lenne csupaszon, a hátamat meg nem érem el. Selfiebotra azért mégse szerelhetek borotvát. Inkább ejtettem.

Gyújtottam már gyertyát is egyszer. Közel sem úgy működött a dolog, mint a filmekben. A partnerem lesodorta a lábával és foltos lett a szőnyeg. Ez nem segítette elő az illúziót, de ezt leszámítva, volt benne valami vicces.

Hogy mennyit jár az eszemben a szex? Változó. Néha elképesztően sokat, máskor meg szinte eszembe sem jut. Egy biztos, nem lennék meg nélküle. A valódi női test nélkül. A simogatás, az ölelés nélkül. Ciki ezt bevallani, mert nem elég férfias? A francot nem az. Guminővel próbálkozni vagy pornót nézni nem kevésbé szánalmas.

Egyetlen egy dolog nem vonz: a könnyen kapható test. De nem vagyunk egyformák, vannak lusta vadászok is.

A nő – A jó szex és az előkészületek – itt elolvashatod

fotó: Pinterest

 

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here