A jó szex és az előkészületek – A nő

Fejben dől el.
Ma jó nő leszek. Fogytam húz dekát, menni fog. Ha félhomály lesz a szobában, nem látszik a narancsbőröm. Tudom, hogy mindenkinek van, de nem a Mindenki fekszik le az én drágámmal, hanem én.

Ha lehetne, kívül-belül kimosnám magam. Kezdődik azzal, hogy szőrtelennek kell lennem. A szemöldököm és a hajam maradhat a helyén, a többi zavaró, csúnya és nem trendi. Ezért a leggyorsabb megoldás a borotválás. Utána testápoló. A hajam legyen friss, rugalmas, ezért gyorsan megmosom, nehogy ételszagú legyen. Körmeim? Lábkörmöm rendben, kezemen frissíteni kell a lakkot.

 
 

Kell pár jó bugyi, ami piszoknehéz dolog. Legyen tartása, hogy a hasam ne buggyanjon ki. Legyen átlátszó, csipkés és vadító. Vagy combfix? Az mindig bejön a filmekben. Igaz, hogy kicsit bevág, de az említett félhomály segítségemre lesz. Esetleg egy selyem kombiné? Baby doll? Még van időm… Majd eldöntöm. Addig megvizsgálom a fogaim. A szódabikarbóna fehérít, megmosom, ha kell egyesével mind. Jöhet a szájöblítő. Arcradír, testradír, amit még borotválás előtt kellett volna. Vagy egy könnyű pakolás. Nem, az uborka szagát rühelli, pedig nekem az hat legjobban. A hajam is lehetne fényesebb, de ecetet most nem használok rá.

A sminkem ne legyen túl erős. Olyan láthatatlanul gyönyörű kellene, mint a filmekben, ami nem kopik le. Szemceruza, szemöldökceruza, szempillagöndörítés utána spirálozás. Hopp, egy undorító szőrszál nőtt az államon! Mi az istencsapása ez?

Magasságos ég! Elfelejtettem súlyzózni! Most plöttyedt a karom. És a felülés is elmaradt. Nem baj, majd fenékösszehúzást csinálok a tükör előtt. Az is feszesít.

Keresek még mécseseket. Kettő vaníliást, állítólag az otthonos, aztán még narancsillatút is. Kell még egy piros gyertya, mert az vonzza a szerelmet. A mosdóban hajszálak maradtak. Gyorsan eltűntetem. Friss törülköző mindenhol, mert annak is jó illata van. Aztán egy kis parfüm a lakásban. Persze a drágábból, hogy úgy tűnjön, a földi paradicsomba érkezett.

Az ágynemű friss, pár új díszpárnát is rakok a kanapéra, mert tegnap vettem őket. A vázában friss rózsa, ami csak a kedvemért virágzik.

A tükör egy izgatott nőt mutat. Elmosolyodom. Tudom, hogy majd örülni fog, hogy ennyire vártam. Kicsit elfáradtam, de nem számít. Üzenet jön. Ne haragudjak, késni fog egy órát.

Nem haragszom. Á, mit nekem a várakozás!  A sminkem és vele együtt én takarékra kerülök.

Férfi szemszög – A jó szex és az előkészületek   – itt elolvashatod

fotó: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here