A látszat csal? A műcsajok életének elviselhetetlen könnyűsége

A műcsajok élete könnyűnek tűnik, ez azonban csak a látszat. Magassarkúban eltipegni a jeges úton a szoliig – az kérem szépen kihívás!

 
 

Nem vagyunk egyformák. Valakinek kevesebb munkakedv jutott, viszont a Gucci táskát nem adják ingyen. Dubai mégiscsak messze van, meg különben is, a szerényebbek beérik egy sima mezei milliomos csávóval.

Persze a pasi (bácsi) nem azért fog szeretni, ahogy reggel kinézel. A belsőt ellensúlyozni kell a külsővel. Kezdésnek legjobb, ha megnézed az összes sminkvideót a YouTube-on, és szünet nélkül kenj fel magadra mindent, amit ott láttál. A barbie baba fej eléréséhez használj műszempillát. A “papucsod” pénztárcájának függvényében egyéb kiegészítők is szóba jöhetnek: a műmell drága móka, de műkörmösre biztos tud adni pár ezer forintot. Csakis platinaszőke vagy ébenfekete haj jöhet szóba, derékig érő változatban. Ha ez természetes úton nem jön össze, varrass fel extra tincseket.

Most, hogy már elsajátítottad az alapokat, ideje felújítanod a ruhatáradat. Itt három egyszerű elv mentén haladj. Minél drágább, annál jobb, minél többet mutat, annál jobb, és minél kényelmetlenebb, annál jobb. Bizony, a szépségért meg kell szenvedni, a push-up melltartó nem elég. Kezdj el megbarátkozni a magassarkúval, akkor is, ha 10 év múlva akkora bütyköd lesz tőle, hogy az már elmegy egy 6. lábujjnak.

Sosem tudhatod, mikor találsz be egy gazdagabb palit; mindig résen kell lenni. Ezt legegyszerűbben úgy teheted meg, hogy csak rád tudjon nézni. Egy bokáig érő dekoltázs és hónaljig felsliccelt szoknya igazi pénzmágnes. Szükségtelen, hogy nagy táskád legyen, cipekedjen csak a pasid, meg a kocsiban úgyis elfér. A bankkártyának, a rúzsnak és az óvszernek nem kell nagy hely. 

Lehetőleg komolyabb dolgok ne érdekeljenek. Mit számít egy kiállítás vagy koncert, ha épp leárazás van a Váci utcában? A sok smink amúgyis csak lehúzná az arcodat, muszáj egy üres koponyával ellensúlyozni. Egyébként is számtalan helyre kell eljárnod: a szolárium és a fodrász havi program, de évente minimum egy tengerparti nyaralás kötelező a bikinis képekhez.

Gratulálok! Teljes harci készültségben állsz! Miután szépen “megcsinált” a fodrász, a stylist és a műkörmös, indulhat a vadászat. Posztold tele a világhálót végtelen szépségeddel. Fontos paraméterek: mindenki tudja, hol jártál, mit csináltál, és milyen márkás ruhákban villogsz. Retusáld a képeid még fél napig, a tökéletesség időbe kerül! Miután kész a remekmű, másolj be a fotóhoz egy oda nem illő bölcsességet.

Amennyiben még nincs meg a két lábon járó pénztárcád, ne csüggedj! Enned amúgy sem szabad napi egy salátánál többet, a többiből kijönnek az alapkellékek. A hosszútávú ingyen élet megér egy pár kényelmetlen magassarkút, nem?

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here