A legtrendibb körmök tavaszra

 

 
 

Ahogy kivirágoznak az első fák, és már hosszabbak a nappalok, nemcsak a ruhatárunkat cseréljük le egy sokkal világosabbra, mint a téli, hanem a körmeink színvilágát is. Hogy létezik e olyan, hogy körömdivat? Biztosan! Mindig jönnek újabb és újabb lehetőségek, technikák, minták, színek, amiket érdemes kipróbálni. De a legfontosabb, hogy mindig olyan színt és mintát válasszunk, ami közel áll a szívünkhöz.

  1. Jöjjön most pár ötlet, ez az extra neonszínes köröm nagyon vagány! Ki vállalná be?

2. A piros köröm szinte mindig mutatós, hát még rózsákkal és kövekkel. Sokak kedvelik, hogy a gyűrűsujjuk körömmintája eltér a többitől.

3. Szintén más mintájú a gyűrűsujj körme, az egyszerű rózsaszín lakkot is feldobja egy fémes-köves. Csodálatos tavaszi rózsaszín sok-sok kővel.

4. Nagyon színes körmök, mindegyiken más minta, és a fehérbe rakott kövektől még csinosabb.

5. Nagyon trendi a színátmentes köröm, főleg ilyen csodálatos élénk színekben. A kövek itt sem maradhatnak el.

6. Szolidabb verzió, pasztelles árnyalatok, ez szinte bármilyen ruhához illik.

7. Virágmintás körmök, igazán tavaszi és trendi. Nagyon profi körmösnek kell lenni ahhoz, hogy ilyen aprólékos mintás meg tudjanak rajzolni.

8. Ha nem szeretnénk színes körmöket, dé mégis többre vágyunk egy francia manikürnél, akkor kérjünk rajzolt mintákat bele.

9. Kevésbé feltűnő színvilágú, de nagyon szép a világosbarna kávészín és árnyalatai a körmökön.

10. Nyárváró pálmafás körmök, mert kint más süt a nap és sütkéreznénk a tengerparton. Nincs is annál jobb egy koktélt szürcsölgetve.

Köszönet a fotókért Dudik Anettának, a Dudiknails tulajdonosának.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here