A nőies alak nem azt jelenti, hogy csontsovány vagy

Emlékszel a 80-as évek modelljeire, sztárjaira, akiket akkor “jó csajoknak” neveztek és férfiak milliói csorgatták utánuk a nyálukat?
Remélem tudod kikről beszélek… Ha esetleg nem, akkor annyival elég lesz leírnom őket, hogy olyanok voltak, mint akik egyenesen Etiópiából röppentek volna Hollywoodba.

Azóta egyre több botrány volt anorexia meg más evési rendellenességek körül, és a média kötelességtudóan le is cserélte a kórosan sovány ideálokat teltebb hölgyekre. Jól is tették, hiszen elképzelni sem tudom, hogyan lehettek ennyire vonzóak a pasik szemében a vasággyal együtt 30 kilót nyomó hölgyek.

 
 

Nem akartam ezt a cikket csak a saját szemszögemből megírni, kicsit túl szubjektív lett volna úgy. Összeültünk a srácokkal és elkezdtünk agyalni, hogy van-e olyan, hogy “tökéletes nőalak.”

A válasz egyértelműen a “nem” lett.

A milói vénusz idejében talán volt, viszont azóta szerencsére sokat változtak a dolgok.

A nőiesség nem a hajszíneden, szemeden, mellméreteden, vagy a fenekeden múlik. Az “összhatás” a lényeg, ehhez pedig elengedhetetlen a belső is.

Még mielőtt kiakadnál, hogy csak az lehet igazán “nő” akinek az alakára 100 ból 99 férfi azt mondaná hogy 10/10, nézz csak végig a sztárvilágon…

Persze, sok hasonló híres pasi van, mint Leonardo DiCaprio, aki csak 25 év alatti szupermodellekkel jár. Azonban számtalan olyan sztár is van, akinek “átlagosabb” vagy “teltebb” párja van. Ilyen például: Hugh Jackman, Matt Damon és Keanu Reeves.

Felejtsd el, hogy a nőiesség egyet jelent a csontsoványsággal.
Sőt, ha még teltkarcsúnak se mondhatod magad, akkor is rettentően lehetsz nőies.

Ha jobb példára nem tudsz gondolni, nézz végig a sztárvilágon ismét. Hány irtó dögös színésznő van akinek a lába előtt hevernek a pasik, azonban közel sem vékony a testalkatuk.

Mégegyszer leírom Neked…

Ha nem vagy karcsú, akkor is lehetsz irtó nőies és szexi.

fotó: Internet

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here