Asszony az ágyban

Fél kettő múlt pár perccel – virította a retinájába pirosan az óra. Pisilt egyet, majd kézmosás helyett hosszan és elégedetten belebámult a tükörbe. Végül tétován megvakargatta pocakját, és a félhomályban visszabotorkált az ágyba.

Elégedett volt és egészen nyugodt. A nő melegen, elernyedten szuszogott, nem ébredt meg arra, hogy kiment a mosdóba. Hetente többször is el tudna képzelni ilyen „programot”. Amikor nincs tabu, nincs beszélgetés, lelkizés… nem rágják át a gyerekek továbbtanulási esélyeit, sem a műszaki vizsga időpontját. Csak szexelnek. Nem baj, így sem rossz – ritkák, de annál jobbak ezek az éjszakák. 

 
 

Ahogy a szeme megszokta a sötétséget, újra a mellette alvó nőt kezdte el nézni. Lógó melleinél és rücskös fenekénél látott már szebbet – de érezni még aligha. Tényleg igaz a mondás, hogy a szépség belülről fakad, a jó szexhez pedig nem kell tökéletes test. 

Kár, hogy a feleségével nem működik a dolog. Ha csak feleannyira lenne jó otthon, mint itt, ezzel a nővel… akkor biz’ Isten, hűséges maradt volna. De hát nem bírta… az előre egyeztetett napokat, az órára vetett lapos pillantásokat, a gyakorlatias témákat, amelyeket az asszony mindig ilyenkor gondolt felvezetni. Brr. Kirázta a hideg, ha az otthoni szexekre gondolt. 

Hát csak nem rontja el agyalással ezt a csapatépítő tréningnek álcázott, egész hétvégés, gondtalan, édes bűnözést? Hirtelen fordult egyet, egészen rátapadt a nő hátára, a keze pedig megindult a löttyedt, de forró perceket ígérő mellek felé.

fotó: Pinterest

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here