“Az nem otthon, ahol nem érzem az illatod”

Merre vagy most? Hol járhatsz? Fél éve nem láttalak, de pontosan tudom a választ: a az összes gondolatomban.

Igen, fogtad magad és se szó, se beszéd, beköltöztél a fejembe. Nem tagadom, az ajtó nyitva állt. Amikor reggelente fogmosás közben a hajam a szélrózsa minden irányába áll, azon gondolkodom, tetszenék-e neked. Ha valamilyen csoda folytán ott teremnél mellettem, vajon mit szólnál?

 
 

Aztán fél órával később, amikor nagy munka árán elérem az utcai, “vállalható” külsőmet, némileg nagyobb magabiztossággal nézek tükörbe. Egy igazi nő pillant vissza rám, és szinte a bőrömön érzem a kutakodó tekintetedet. Ösztönösen a hajamba túrok és elmosolyodom. Nem mintha valójában látnád.

Emlékszem, elég volt csupán egy légtérben lennünk ahhoz, hogy tapintható legyen közöttünk a feszültség. Amikor az iroda előtt jókedvűen cseverésztem telefonon a barátnőmmel, nem mertél rám nézni. Mindig lifttel mentél fel a másodikra, de ezúttal gyalogoltál, mert

túl kínos lett volna összezárva, közel egymáshoz. 

Valahogy úgy képzelem, te a csókolózás mestere vagy. Az a fajta, aki robbanó szenvedéllyel végigsöpör és a lelkemet is kiszívja belőlem. Ha csak egyszer engednénk a vágyainknak, olyan erők szabadulnának fel bennem, amikről addig fogalmam sem volt. Már a gondolattól is megremegek és elgyengülök.

Teljesen mindegy, mit teszek, te már tanyát vertél a szívemben. Talán kizavarhatnálak valahogy, de ez a vágyakozás mégis magával ragad a maga mézédes módján. Nincs olyan porcikád, ami nem bűvölt volna el teljesen. Még halványan felsejlik előttem, ahogy a játékos mosolyoddal és a mélybarna szemeiddel nevettél egy viccemen. Ott és akkor meg kellett volna valahogy állítanom az időt. De én elengedtelek.

Mert otthon várt a feleséged és a pici, gyönyörű kislányod. Minden este rossz helyre mentem: nem hozzád, hanem “haza”, de . Kész szerencse, hogy egyébként szeretek élni, jókat enni, felfedezni – különben beléd őrültem volna. De még itt vagy. És nem tudom, mikor költözöl el a fejemből.

#nemkoronavírus
A MyMirrornál az induláskor úgy döntöttünk, hogy szórakoztatni fogunk. Azóta a világunk kifordult sarkaiból és tudjuk, hogy a vírus okozta sebek nehezen gyógyulnak majd. A mi küldetésünk azonban nem változott.
Most is megpróbáljuk a bezártságunkat vidámabbá, elviselhetőbbé tenni. Ezért azokat a tartalmakat amelyek nem tartalmaznak információt a koronavírusról #nemkoronavírus jelöléssel látjuk el annak érdekében, hogy azokat, akik kerülik a vírussal kapcsolatos tartalmakat így is megnyugtassuk, hogy abban a cikkben nincs szó erről. Együtt túl leszünk ezen az időszakon! 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here