Reese Witherspoon

Tudtad, hogy Reese Witherspoon és Kate Middleton elválaszthatatlan jóbarátok?

 
 

Persze nem ez az egyetlen érdekesség a leghíresebb szőke színésznő életében. Ha csak a Doktor Szöszi-ben nyújtott alakítását láttad, azt hihetnéd, hogy tényleg egy Zs-kategóriás, felejthető karakter. Valójában Reese igazi könyvmoly, és egyáltalán nem csak butácska szerepekben tűnt fel. Az HBO egyik sikersorozatában, a Hatalmas kis hazugságokban például egy, a gyermekét egyedül nevelő milliomosnőt alakít Nicole Kidman-nel és Shailene Woodleyn-nal.

Első férjével, Ryan Phillippe-el még a színésznő 21. születésnapi buliján ismerkedtek meg. Reese nem volt szégyenlős, mikor meglátta a sármos színészt, csak annyit mondott: „Azt hiszem, te vagy a szülinapi ajándékom.” Az eljegyzést követően a párnak két gyermeke is született, ám 7 év együttélés után elváltak. Állítólag mikor a színésznő 2005-ben megkapta az Oscar-díjat, a férje gúnyosan csak annyit mondott: “Többet keresel, mint én. Menj csak.” Hát, nem épp ezt várnánk el egy támogató párkapcsolattól.

Második nekifutásra viszont jobban alakultak a dolgai. A színésznő 2011–ben kötött házasságot a dúsgazdag ügynökkel, Jim Toth-tal, akinek (mint ahogy azt a nevéből is sejteni lehet) az ereiben magyar vér is csörgedezik. A boldog párnak azóta már egy közös gyermeke is született.

Persze az élete nem csak a férfiakból áll, szabadidejében (létezik ilyen egy háromgyermekes anya esetében?) saját cégét, a Type A Films-et igazgatja. Mindamellett támogatja a nehéz körülmények közt élő gyermekeket is.

Nem mellesleg az egyik sokszorosan ükapja, John Witherspoon is tagja volt annak az 56 államférfinak, akik aláírták az Amerikai Függetlenségi Nyilatkozatot.

Reese A nyughatatlan című filmben Joaquin Phoenix-szel karöltve énekli le a színpadot. Így már értjük a legjobb színésznőnek járó díjat.

fotó: Internet

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here