Boldog születésnapot Jim Carrey

Mandatory Credit: Photo by Camilla Morandi/REX/Shutterstock (9040092h) Jim Carrey 'Jim & Andy: The Great Beyond' photocall, 74th Venice International Film Festival, Italy - 05 Sep 2017

A gumiarcú humoristaként elhíresült Jim Carrey 16 évesen otthagyta az iskolát, és egy gyár mosdóját takarította, hogy a szüleit segíteni tudja. 17 éves volt, amikor Los Angelesbe ment, ahol Rodney Dangerfield fedezte fel, és a saját műsorába is meghívta.
1994-ben hatalmas sikert aratott az Ace Ventura – Állati nyomozó című filmben főszerepet játszott.  Ez volt  a kezdet.

 
 

2017 elején hónapokra eltűnt a nyilvánosság elől. Amikor végre nyáron előkerült, kiderült, hogy megannyi színésztársához hasonlóan Jim Carrey is a festészet és szobrászat felé nyitott, méghozzá igen tehetségesen.
Kétszer nősült, a szerelemről is meglehetősen karakteres véleménye van:

“Nem hiszek az örök együttlét meséjében. Tíz év valakivel bőven elég. Tíz év alatt rengeteg szeretetet tudsz adni.”

“Ha szerelmes vagy, súlytalanul lebegsz. Ám ha elveszíted ezt az érzést, újra be kell lépned a légkörbe. És az elég durva is lehet. Ahogy egyik molekula pattan le rólad a másik után, egyre gyorsulsz, majd egyszer csak meggyulladsz és felrobbansz, míg nem találsz egy másik szívet, ami épp ezen ment keresztül, de már földet ért és kihűlt. És akkor újra lebegni kezdesz.”

Boldog születésnapot Mr. Carrey!

fotó: internet

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here