DIY-Őszi dekor

Hello ősz, hello színek, hello ingyenes DIY kellékek!

 
 

Még mindig imádjuk az őszt és imádunk kreatívkodni is, ezért összegyűjtöttünk Nektek pár házi készítésű lakásdekor ötletet, amihez a fő alapanyagokat a természetben tudjátok beszerezni.

Csini levelek:

Ennél egyszerűbbet és dekoratívabbat el sem tudnánk képzelni a nappaliba. A leveleket cserélgethetitek, így mindig változatos és színes lesz a lakás.

Csillámtök:

Kinek kellene uncsi tök?! Hát nekünk biztosan nem. Egyszerű, gyors és a gyerekek sem csak nézik, ahogy apu faragja a tököt. Tehát nincs balesetveszély és csak egy kis ragasztóra és csillámporra lesz szükséged.

Ágas-bogas:

Bár egyszerűnek néz ki, azért kivitelezni nem annyira könnyű. Főleg, egyenes ágat nem könnyű találni. Viszont nem lehetetlen és nagyon is megéri. Ha nincs kedved erdei túrára menni a tökéletes botocskákért, helyettesítheted fahéjjal, illetve feldobhatod bármilyen színű fújós festékkel. 🙂

Hello Halloween

Minimalista tökkompozíció. Akár beltérre, akár a teraszra, erkélyre, vagy bejárati ajtó elé tökéletes választás lehet. Ha nem találtok fehér tököt, használhatjátok a fentebb említett csillám, vagy festékszórós verziót is a színezéshez.

 

Ha kedvet kaptatok egy kis kreatívkodáshoz, fotózzátok le a kész műveiteket és töltsétek fel Instagramra, vagy Facebookra, a #mymirrorDIY hashtaggel! 😉 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here