Elérni az álomalakot igenis nehéz

Párductestű, 18 éves lánykák jönnek szembe mindenhol: a reklámokban, a plakátokon, a Facebookon… csoda, ha ezek után nem vagy elégedett magaddal?

Remélem tudod, hogy ha a filterek és a photoshop nagy részét eltüntetnénk, valószínűleg nem annyira csodálnád a “modelleket”. Az viszont biztos, hogy az alakot, amire mindig is vágytál nem tudod két hét alatt valami csoda folytán elérni.

 
 

Ha fel szoktad adni az első izomláz után mindenképp olvass tovább, hátha egy kis kitartást ad a cikk!

Az élet kegyetlen. Közhely, de igaz.

Ha nem nyerted meg a genetikai lottót, akkor többet kell küzdened a “szexi” alakért mint a barátnőidnek. (Ha ez a helyzet, remélem olvastad a korábbi írásunkat, ahol pont arról beszéltünk, hogy a kórosan sovány cicababák nem vonzóak, sőt…)

Persze semmi baj nincs abban, ha kicsit karcsúbb akarsz lenni. Viszont készülj fel, hogy az alkatodtól függően ez lehet, hogy nem lesz olyan könnyű.

“Átlagosan” (már ha hihetünk a statisztikáknak) 10 kilót 3 hónap alatt tudsz leadni. Na már most ez lehet sokkal kevesebb, akár egy hét, de lehet sokkal több idő is.

A hangsúly azon van, hogy ne veszítsd szem elől a célt.

Tűzd ki, hogy mennyit szeretnél lenni, beszélj egy szakemberrel, dolgozzátok ki a tervet, és tartsd ahhoz magad. Mint mindenhol, úgy itt is a legtöbb az akaraterődön fog múlni. Valószínűleg túlságosan is vonzó lesz az utolsó falat csoki meg a kanapén feküdni az esti kocogás helyett.

De gondolj bele, hogy mi fog történni, mikor eléred az álomalakod!

Ugyanúgy te leszel, talán kicsit vonzóbb, szexibb, sportosabb, de ugyanúgy te magad. Ha tehát ezt meg tudod csinálni, akkor mi nem sikerülhet?

Ahogy olvastad, nagyon fontos, hogy beszélj egy szakemberrel és elérhető célokat találjatok ki. Beszélj a pároddal, családoddal és a csajokkal is, és mondd el nekik, hogy ez mennyire fontos neked. Támogatni fognak, nem maradsz egyedül.

Az is sokat segíthet, ha beszélsz valakivel, akinek hasonló alakja volt, mint neked, és sikeresen le is adta azt a pár kilót, amit akart. Nem vagyunk ugyanolyanok, de jó tudni előre, hogy milyen kísértések és nehézségek jöhetnek útközben.

Még egy fontos dolog végére.

Ne hidd el a neten lévő sok hülyeséget, csoda-praktikákat, rémhíreket. Ha tartósan le akarsz fogyni és meg akarod tartani az új alakod, akkor a hosszabb, természetes úton való fogyás a legjobb.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here