Fura extrák a hotelszobában

A magányos utazóknak többé nem kell egyedül tölteniük az éjszakát egy hotelszobában. Legalábbis a Happy Guest Lodge-ban, az angliai Warringtonban, ahol a szállásfoglaláskor kérhetjük, hogy készítsék be a szobába Happyt, az aranyhalat. A hoteligazgató szerint az aranyhal megnyugvást hoz és feltétlen szeretetet nyújt egy nehéz nap végén, ezért garantálja, hogy a vendégeknek békés, nyugodt éjszakája lesz náluk.

 
 

A floridai Ritz Hotel külön “Családi Párnacsata Csomagot” készített össze, hogy a náluk megszálló családok jól szórakozzanak és retro hangulatban tölthessék az estét. A csomagba, amelyért 60 dollárt kérnek el, tettek egy pörgős zenéket tartalmazó CD-t, egy csomó szatén huzatos párnát és egy társasjátékokkal teli könyvet.

Mindenkivel előfordul, hogy nagy siettében elfelejt valamit bepakolni a bőröndbe. Mondjuk a fürdőruhát, amely, lássuk be, elég nélkülözhetetlen egy nyaraláshoz. A Standard Hotel szállodalánc vendégeinek ez sem akadály többé: a hotel ugyanis fürdőruha-automatákat állított fel, ahonnan ismert világmárkák darabjait vásárolhatja meg a feledékeny utazó. A tanulópénzt azért meg kell fizetni – egy fürdőruciért 75 dollárt kell fizetni egy ilyen automatánál.

Az írországi Ashford Castle a múltban ragadt igazi romantikusok szálláshelye. A pazar kastélyszálló körül egy komplett solymászat is a vendégek rendelkezésére áll, hogy betekinthessenek a régi korok madártartásába. A sólymok közül Dingle a legnépszerűbb, hiszen neki extra feladata is van alkalmanként… A hős szerelmes lovagok befizethetnek egy csomagra, amely tartalmaz egy masszázst, egy pezsgőt, egy romantikus hajóutat, egy gyertyafényes vacsorát, amelyet Dingle koronáz meg – a sólyom ugyanis a mit sem sejtő hölgy elé reppenve adja át a jegygyűrűt.

A Valentin Nap Gyűlölői csomagot a Night and the Time Hotels ajánlja fel mindazoknak, akik  a szerelmesek napját egyedül töltik. A hotelszobában 0-24-ben ingyenesek a felnőtt tartalmat sugárzó csatornák, de be van készítve egy csomag papírzsepi és egy csomó szakítós mozifilm is, valamint korlátlan a jégkrém fogyasztás, és nem sajnálják a vendégtől a tequilát sem.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here