Hazánk karácsonyi múzeumai

Látogassunk el a legközelebbi karácsonyházba vagy múzeumba! Meglepő, de több is van kis hazánkban, szóval, lássuk, hova érdemes elmennünk némi ünnepi hangulatért!

A szentendrei Hubay Házban egész évben karácsony van: a hangulatos hely rogyásig van régi korok és modern idők díszeivel, amelyet nem csak megcsodálni, de megvenni is meg lehet. A Bercsényi utca 1. szám alatt található üzletben advent idején természetesen többen vannak, mint márciusban, de még így is vállalható a zsúfoltság. Ajánljuk!

 
 

Gödöllőn, a Szabadság út 2. alatt nyílt meg a Karácsonyház, amely minden évben november elsejétől december 30-ig van nyitva, és minden nap 9-18 óra között, a Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben várja a kicsiket és a nagyokat. A kínálat káprázatos, komplett installációkban gyönyörködhetünk, de, ha kedvet kaptunk egy-egy ünnepi témához, minden hozzávalót meg is vehetünk rögtön. Ledes fényfüzérek, gömbök, szobrocskák, plüssök, egyszóval minden, ami karácsony!

Keszthelyen is van Karácsony Ház. A Frech Miklós utcában található üzletben talán nem is tudnánk olyan dekorációt kérni, amit nem tartanak! Csillogó vagy visszafogott? Kék, piros, zöld vagy arany? Gömbök, makettek, plüssök, gyertyák, szobrocskák várják a karácsony kedvelőket, 9-19 óráig!

fotó: Internet

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here