Helyes, gazdag, híres vagy okos? – milyen pasira vágysz?

Gazdag, szép, híres vagy okos? Mert minden egyszerre nem lehet! Válassz, milyen pasira vágysz igazán! 

Minden télen egy síelés és egy karibi álomút? Egy dögös piros verda slusszkulcsa a retikülödben? Ha gazdag a tag, ezeket mind készpénznek veheted. Szó szerint. Mi a hátránya? Aki a minőséghez szokott, és azt hiszi, pénzen meg is veheti, az mindig ezt várja el. Szóval a feladat a következő: légy fotogén (menstruáció és migrén alatt is), legyen kedved ( mindenhez, amihez neki), viszont ne legyen se terved, se véleményed (ami nem egyezik az övével). Azaz: dobd el az agyad és minél hamarabb konzerváld a többi testrészedet!

 
 

“Csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél!” – mondogatta megboldogult nagymamád (aki tartotta is magát a dologhoz, bocsi, nagypapa!), de azért te mégis valami jóképű pasit képzelsz el magad mellett? Nincs ezzel baj… de jobb, ha tudod, hogy aki szerinted szívdöglesztő, az mások szerint is az. Persze, ha szereted a pikáns jeleneteket, vagy tuti helyre rejtetted az erényöve kulcsát, és feltett szándékod, hogy elkíséred minden céges csapatépítőre, akkor hajrá! 

Híres színész, tévés vagy közéleti figura a kiszemelted? Na, valld be őszintén: nem esne nehezedre pompás ruhákban pózolni egy-egy gálaesten, és az is legyezgetné a hiúságodat, hogy a közértben összesúgnak mögötted… Mi a hátránya? Többször látod a tévében, mint élőben, de azért az alsógatyáját te mosod! Addig, amíg haza nem ér, törölgetheted az e-mail fiókjába érkező, furcsa pózokban ábrázolt női testrészek fotóit, és pózolhatsz a kerítés tetején csüngő paparazziknak. 

Egy konferencia itt, egy prezentáció ott? Véleményére ad az egész szakma? Tanul, fejleszti magát? Hosszú, sziporkázó beszélgetéseitek vannak, amitől úgy érzed, teljesen feltöltődsz? Tagadhatatlan: az okos pasi nagyon vonzó. Mi a hátránya? Az értelmes pasi egészen egyszerűen veszélyes: röntgenszeme van, és mindenről tudja (khm, tudni véli) a tutit. Ha eddig azt hitted, tudsz főzni, szépen vasalsz, vagy remek érzékkel tanítod az észt nyelvet a helyi gimiben, tőle rögtön megtudhatod, hogy miért nem. És azt is, hogy hogyan kellene. Életed egy folyamatos önképzőkörré válik, az önbizalmadat viszont el is csomagolhatod. Érdemes minél hamarabb beszerezni egy doboz xanaxot, és keresni egy pszichológust.

fotó: Pinterest

#nemkoronavírus
A MyMirrornál az induláskor úgy döntöttünk, hogy szórakoztatni fogunk. Azóta a világunk kifordult sarkaiból és tudjuk, hogy a vírus okozta sebek nehezen gyógyulnak majd. A mi küldetésünk azonban nem változott.
Most is megpróbáljuk a bezártságunkat vidámabbá, elviselhetőbbé tenni. Ezért azokat a tartalmakat amelyek nem tartalmaznak információt a koronavírusról #nemkoronavírus jelöléssel látjuk el annak érdekében, hogy azokat, akik kerülik a vírussal kapcsolatos tartalmakat így is megnyugtassuk, hogy abban a cikkben nincs szó erről. Együtt túl leszünk ezen az időszakon! 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here