Heti horoszkóp 2023. május 22-28-ig

"A precíz szűz ezen a héten ablakot most, takarít, mintha az egész életét ezzel akarná szebbé tenni. Szereti, ha ragyog a lakásában minden. Vigyázzon arra, hogy pihennie is kellene, mert különben kedvetlenné válik."

Kos (03.21. – 04.20.)

A kosokra mozgalmas hét vár. Szeretnének kitűnni a munkában, de lesz körülöttük valaki, aki ebben titkon akadályozza őket. Érdemes lenne óvatosan megfigyelniük, ki pályázik a helyükre, vagy a nekik szánt elismerésre, hogy később tudjanak ellene tenni.

A szerelem terén is szükségük van óvatosságra, mert a hét folyamán több veszekedésre is sor kerülhet, amelyből nem jönnek ki jól. Türelemmel és kedvességgel azonban sok mindent el tud érni a szerelmes kos.

Az egyedülállók most inkább a munkára koncentrálnak.

Bika (04.20. – 05.21.)

 
 

A bikák hajlamosak túlvállalni magukat, ezen a héten se sokat pihennek. Eredményeik azonban csak később látszódnak majd meg. Készülhetnek a sikerre, ha továbbra is kitartóak és nem adják fel.

Szerelmi életükben most a család dominál, és a gyerekek körül forog minden. Mégse hanyagolják el párjukat, mert az unalom, az oda nem figyelés kellemetlen helyezetekbe sodorja őket.

A szingli bikák életében megjelenik a lehetőség a változtatásra. Bekopogtat a nagy Ő, érdemes kitárni a szívüket.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek ezen a héten életuntak lesznek, talán a meleg teszi, talán az önmagukba vetett hit hiánya. Nem szívesen mennek sehová, inkább aludnának egész nap. Sportolniuk kellene, hogy egy kicsit felébredjenek a tavaszi fáradtságból.

A szerelemben se túl tevékenyek, mintha kicsit ellaposodott volna a kapcsolatuk, pár szál virág, egy vacsora vagy mozi, csodákat tud művelni.

A magányos ikreknek ideje társkereső segítségét igénybe venni.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rákok látástól-vakulásig dolgoznak, mert számukra a munka egyben kikapcsolódás is. Hajlamosak elfeledkezni önmagukról, ami később visszaüt. Ideje, hogy pihenjenek!

Szerelmi életük igen mozgalmas, mert kalandokra vágynak, és azokat meg is kapják. Hogy ezekből lesz-e később szerelem, azt csak az idő dönti el. A házasságban élők nagy szabadságot élvezhetnek, mert házastársuk elutazik, amit ők most örömmel fogadnak.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlánok, ha tehetnék, zsebre tennék a világot ezekben a napokban. Ötleteikkel bombázzák a főnöküket, gyakorlatilag lerázhatatlanok. Tele vannak újítással. Érdemes lenne türelmesebben támadniuk, mert az áldozat menekülőre fogja.

A szerelemben odaadóak, ötletesek, óvják-védik a párjukat, amire szükségük van. Vigyázzanak az utakon, ne kalandozzon el a figyelmük!

A szingli oroszlánok magányos vadászatra indulnak. 

Szűz (08.23. – 09.23.)

A precíz szűz ezen a héten ablakot most, takarít, mintha az egész életét ezzel akarná szebbé tenni. Szereti, ha ragyog a lakásában minden. Vigyázzon arra, hogy pihennie is kellene, mert különben kedvetlenné válik.

A jegy szülötteinek része lesz egy véletlen, de igen jelentős találkozásban. Viszont nem árt óvatosnak maradniuk, mert ebből a találkozásból nem lesz szerelem, bármilyen szépnek is tűnik az elején.

A szingli szüzek csábítóak és hódítóak lesznek a héten, nem pártol el tőlük a szerencse.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg nehezen hiszi el, hogy őt szeretni lehet. Ezért féltékeny, morcos, ami nem tesz jót a kapcsolatainak sem a munkában, sem a szerelemben. Be kell fejeznie az áskálódást, mert ő húzza a rövidebbet.

A szerelemben is mérsékeltebben kell viselkednie, senki se szereti, ha rátelepszenek. Igyekezzen kedves maradni.

A magányos mérlegek ezen a héten nem törődnek a párkapcsolatokkal, inkább elvonulnak a világtól. 

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió élete utazását tervezi, és ha nem kapkod, képes lesz türelmesnek lenni, része lehet egy nem várt szenvedélyes kapcsolatban. A munka most hidegen hagyja, ímmel-ámmal tevékenykedik, ami nem jellemző rá.

A szerelemben minden a kezére játszik. Ne féljen beleengedni a szívét egy új kapcsolatba. Megéri majd, csak ne siettesse.

Az egyedülálló skorpióknak hirtelen módjukban áll megismerkedni valakivel, akit különlegesnek találnak. Ám a kiszemeltjük nem szabad ember.

 

Nyilas – (11.22. – 12.21.)

A nyilas hatalmasat csalódik egy közeli barátjában vagy munkatársában. Olyan árulja el, akiről sose gondolta volna. Ne bánja, ez az ember nem volt méltó a barátságára.

A szerelemben azonban jobb napok jönnek számára, ezen a héten kifejezetten aktív, sok kellemes élményben lesz része.

Az egyedülállók végre elhatározásra jutnak, elhagyják komfortzónájukat, és ezt a tevékenységüket szerencse kíséri.

Bak (12.21. – 01.20.)

A csillagjegy szülöttei tanulásra vágynak, úgy érzik, szükségük van az előléptetésre, és azért mindent megtesznek, ami tőlük telik. Egy új tanfolyam nagy reményekkel kecsegteti őket.

A szerelemben most nem érzik a tüzet, és ezt párjuk szemére hányják, ami sok feszültséget gerjeszt.

A szingli bakok jó eséllyel ismerkedhetnek az utcán, ami a kedvükre lesz.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

Mivel az igazságosság élharcosa, ezen a héten se tűri, hogy valaki hazudjon neki, vagy hogy valakiről hazudjanak, akit szeret. Emiatt azonban lesznek keserű percei.

Óvatosan a pletykákkal, mert a szerelemben méregként tud hatni, ha valaki rágalmazni kezdi a kedvesét. Azt nézze, ki mondja, ne azt, mit mond.

A szinglik most nem érdeklődnek mások iránt. Úgy érzik, a világ összefogott ellenük.

Halak (02.19. – 03.21.)

A munkahelyeden mártírt játszik, ami nem jó senkinek. Nem kell többet vállalnia, mint amennyire képes. Senki nem fogja ezért különösebben kedvelni. Legyen határozottabb, és mondjon nemet!

Tudomására jut valami a családodban, ami nem kellemes. Mielőtt döntene, hogy elmondja-e annak, akinek fontos, gondolkozzon, mérlegeljen, vajon megéri-e mindig igazat mondani.

A magányos halak úgy döntenek, elutaznak wellnessre, hátha ott több szerencséjük lesz. És nem is tévednek nagyot, ha elég rugalmasak.

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here