Heti horoszkóp február 12-19-ig

“ A bak ígéretéhez híven nem költekezik feleslegesen, ám emiatt folytonos hiányérzet gyötri. Ha pénzre van szüksége, álljon a szekrény elé, és adja el azokat a holmikat, amikre nincs szüksége. Helye is több lesz és némi pénzmag üti a markát. Ne legyen lusta befotózni a termékeket, utóbb boldogan teszi majd zsebre az értük kapott dohányt.”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kos nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy az időjárás befolyásolja  hangulatát. Fontos feladatai lesznek a héten, nem bújhat ostoba kifogások mögé. Ha sokat fáj a feje mostanság, gondolkozzon el azon, mennyi vizet iszik, vagy a stresszen, ami éri. Mindkettőn akkor tud változtatni, ha változtat a hozzáállásán. Mások nem fognak önhöz alkalmazkodni. Ezzel legyen tisztában, és ne haragudjon a környezetére.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bikák nehéz hetet tudnak maguk előtt, amiben sok a munka, kevés a szórakozás. Szokás szerint túlvállalták magukat, mert erős bizonyítási vágy él bennük. Ideje lenne rájönniük, hogy csak önmaguknak tartoznak elszámolással. A jegy szülöttei azonban makacsok, inkább fejjel mennek a falnak, minthogy elismerjék, hogy tévedtek.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek az elkövetkező napokban nehezen tud koncentrálni a munkájára, mert a magánélete felborulni látszik. A házasságban élők sokat veszekedhetnek, ami jelentheti az eltávolodást is, de azt is, hogy partnere így adja a tudtára, hogy fontos neki, és bár ez nem a legjobb módszer, vegye észre, hogy elhanyagolta. A munka az munka, az élet azonban elmegy ön mellett, és később hiába bújna már a pénz mellé.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák túl sok energiát fordít külsejére, ami nem szokatlan tőle, de már túlzásba esik. Higgye el, akkor is szerethető, ha nem kockás a hasa, vagy izmos a karja. Ha csak ezzel foglalkozik, könnyen felületessé válhat, ami nem jellemző rá, de ahogy múlik az idő, a jegy szülöttei kicsit túlzásba esnek önmaguk fontosságával szemben.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlánra egy utazás vár, ami szakmájához kötődik. Ne titkolózzon otthon, és ne találjon ki meséket, hanem mondja meg konkrétan, kivel és hová megy, mert ha nem ezt teszi, óhatatlanul le fog bukni. Pláne párja folytonos féltékenysége miatt. Ha szingli, akkor engedje meg magának, hogy egy utazás-munka során kalandba sodródjon, de semmiképp ne olyannal, aki nem független. Nem a gyűrű hiánya jelzi csak a pár nélküli életet. Legyen óvatos!

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz ezen a héten sokat bosszankodik a forgalom és a közlekedési morál miatt, amit gyakran tapasztal vezetés közben. Vigyázzon magára, mert ha telefonál vagy üzeneteket küld vezetés közben, nemcsak önmagát, hanem másokat is veszélyeztethet. Legyen türelmesebb a gyalogosokkal és a lassabban haladókkal is. Ön se lesz mindig fiatal és aktív. A bosszankodás meg senkinek nem tesz jót, haza ne vigyen belőle.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg a szerencse fia lesz a héten. Amihez nyúl abban sikere lesz, és a legkisebb ötletét is díjazzák. Ha nagyon gavallér akar lenni, vegyen ajándékot kedvesének, ami ne virág vagy csoki legyen. Egy közös program, legyen az virtuális vagy valóságos, feldobná mindkettőjüket, és emlékké nemesülne közös életük során.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió, ha eldöntött valamit, akkor azt véghez is viszi. Bár tud csípni, marni, alapjában véve jó természetű, csak ne idegesítse fel senki. A bürokrácia azonban őt se kíméli. Új terveit azonban segíteni fogják az égiek, és ha kitartó, vállalkozása egyenesbe kerül. Érdemes lenne mások tanácsát is megfogadnia, nem mindenki rosszakarója, ahogy ön gondolja.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas szívesen tanul, képezi magát és ennek meg is lesz az eredménye. Ha nyelvvizsgát akarna tenni, ne habozzon, hasznára lesz. Még a munkahelye is díjazni fogja, hát még a közelgő nyaraláson! Lesz olyan pillanat is, amikor a nyelvtudás életmentő lehet. Ne habozzon, tanuljon, hiszen ahány nyelvet tudunk, annyi embernek érezzük magunkat. Nem kell tökéletesen kiejtenie a szavakat, csak merjen beszélni!

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak ígéretéhez híven nem költekezik feleslegesen, ám emiatt folytonos hiányérzet gyötri. Ha pénzre van szüksége, álljon a szekrény elé, és adja el azokat a holmikat, amikre nincs szüksége. Helye is több lesz és némi pénzmag üti a markát. Ne legyen lusta befotózni a termékeket, utóbb boldogan teszi majd zsebre az értük kapott dohányt.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő úgy érzi, az emberek megbízhatatlanok, ezért mindenki munkáját ellenőrzi, ami kellemetlen perceket szerez neki, nem beszélve a felesleges energiáról, amivel teszi, Higgye el, másoknak is fontos a haladás, a precizitás és a tisztaság. Próbáljon meg bízni, főleg a barátaiban, mert egyiket-másikat a héten nagyon magára tudja haragítani.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak szeretne már nyugodt, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élni, de erre a héten nem sok esélye van. Tulajdonképpen azért, mert önmagának osztja le a feladatokat, és titkon abban bízik, hogy észreveszik, mennyire tehetséges és rátermett. Lehet, hogy ez így van, de a sikernek ára van. Az önnel élő úgy érzi, egyre idegenebbek egymás mellett, hiszen, csak aludni jár haza, és mindezt azzal magyarázza, hogy kell a pénz ezerféle dologra. Sajnos, lehet, hogy meg fog lepődni a másik reakcióján.

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here