Heti horoszkóp január 15-22-ig.

“ A halakon erőt vett a lustaság, pedig millió dolog vár rá. Gyermekei is igényelnék a jelenlétét, ne feledkezzen meg róluk, nem a munka az élete. Mostanában pláne, de mindezek mellett az egészsége is meginog. Ha erőt tud venni magán, közös programokat szervez a szabadba, a kedve is jobb lesz, és még jó pontokat is szerez családja körében. Egyen sok gyümölcsöt és zöldséget, mert szemmel láthatóan szüksége van vitaminpótlásra.”

Kos (03.21. – 04.20.)

A kosok ugyanolyan fáradt és kedvetlen, mint az ünnepek előtt. Azt érzi, nem is pihent, mintha nem is létezett volna az a pár nap szabadság. Ebben része van a téli szürkeségnek, annak is, hogy keveset mozog és még kevesebb vitamint szed. Vannak dolgok, amire el kellene szánnia magát, és ez az egészségesebb életmód is, mert ha nem teszi, hiába panaszkodik a télre és a hidegre.

Bika (04.20. – 05.21.)

 
 

A bika bár azt hitte magáról, rendíthetetlen, egy kellemetlen emberrel való találkozás kizökkenti nyugalmából. Híres a türelméről, de csak egy bizonyos határig. Jó lenne, ha kicsit megtanulná értékelni önmagát, és nem hagyná, hogy minden jöttment beletörölje a lábát, még akkor se, ha ezt hízelegve teszi. Ideje felébredni álmodozásából.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek tele van tervekkel, és ezekhez a tervekhez sok pénzre van szüksége. Ezért többletmunkát vállal, ami eléggé kikészíti, de az lebeg a szeme előtt, hogy idővel könnyebb lesz. Arra azonban ügyeljen, hogy ne égjen ki, és pláne ne vezesse le a feszültséget családtagjain, mert nincs az a pénz, amivel később kárpótolni tudná őket.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák úgy hiszi, ez az év mindenestül az övé lesz, ezért kissé felelőtlenül vág bele egy olyan vállalkozásba, aminek nem járt utána részletesen. Most még az elején van, legyen elővigyázatosabb, mert könnyen belebukhat. Családja támogatása nem utolsó dolog, ne feledkezzen meg kimutatni a háláját.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán tőle szokatlan módon szerencsejátékokba kezd. Ha azt hiszi, hogy az a világ az öné lehet, keservesen csalódni fog. Ne herdálja el a tartalékait, még akkor se, ha nyerésre áll, mert a szerencse forgandó. Kisebb nyereményeit se kürtölje világgá, nehogy irigyei között elterjedjen, és megkörnyékezzék önt. Vannak, akik nem átallanak akkor is kölcsön kérni, ha tudják, soha nem fogják megadni. Az óvatosság nem árt!

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz hatalmas fába vágja a fejszéjét. Az motiválja, hogy mind külsőleg, mind belsőleg megváltozhat, és ezért még jutalom is üti a markát. Az elgondolása nem rossz, mert mindig is sok volt benne az elszántság. Arra azonban figyeljen, hogy tervei mellett ne hanyagolja el a szeretteit, akik nem annyira lelkesek, mint ön, de esetenként támogatják.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg olyan pénzügyi tranzakciókba kezd, amitől a családja csak kapkodja a fejét. Érdemes lenne szakemberhez fordulnia, nehogy elvesszen minden megtakarított pénze. Azt is fontos mérlegelnie, hogy kitől fogad el tanácsokat. Nem mindenki olyan okos és jártas a befektetésekben, mint ahogy el akarja hitetni.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió tele van célokkal és az se tartja vissza, hogy ezzel nem sok anyagi juttatás jár. Ő az a fajta, aki ingyen is megcsinálná, amiben öröme telik, de nem teheti. A szerelemben is nem árt óvatosabban kezelnie új ismerősét, mert nem biztos, hogy az, akinek mutatja magát. Már a kora is más, és anyagilag sincs oly mértékben eleresztve, ahogy önnek mondja. Kölcsön ne adjon, csak akkor, ha számol azzal, hogy sose kapja vissza.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas szeretne kölcsönt felvenni, mert csak akkor érzi szabadnak magát, ha a zsebében bőven van pénz. Sajnos a kölcsön nem igazi vagyon, hiszen kamatostól vissza kell fizetni, és ha nem akar magának később komoly anyagi nehézségeket, egyelőre várjon. Hallgasson párjára, nem kell fejjel rohannia a falnak, csakhogy megmutassa, önnek van igaza.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak úgy dönt, az idén belead apait-anyait egy új társ fellelésébe, mert a házassága rég kihűlt, és közös megegyezéssel most el tudnának válni. Hajlandó kárpótolni a másikat, de nem lesz rá szüksége, mert exe se ragaszkodik önhöz túlságosan. A szerelem elmúlt, de ez nem jelenti azt, hogy nem gondolhatnak egymásra kölcsönös tisztelettel. A keresgélés nem könnyű feladat, sok sikert hozzá!

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő kellemetlen jelenet szem- és fültanúja lesz, ezért jobb, ha befogja a száját. Máskor is származott már baja abból, hogy intrikált, most ne tegye. Később hálás lesz azért, hogy senkinek nem mondta el, amit tud, így a munkahelyén is több bizalommal tekintenek majd önre. Az egyedülállók mozduljanak ki otthonról, gyalogoljanak, menjenek el túrázni, mert a legváratlanabb helyzetekben lehet szerencséjük!

Halak (02.19. – 03.21.)

A halakon erőt vett a lustaság, pedig millió dolog vár rá. Gyermekei is igényelnék a jelenlétét, ne feledkezzen meg róluk, nem a munka az élete. Mostanában pláne, de mindezek mellett az egészsége is meginog. Ha erőt tud venni magán, közös programokat szervez a szabadba, a kedve is jobb lesz, és még jó pontokat is szerez családja körében. Egyen sok gyümölcsöt és zöldséget, mert szemmel láthatóan szüksége van vitaminpótlásra.

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here