Heti horoszkóp július 3-tól július 10-ig

Kos (03.21. – 04.20.)

A kosok ezen a héten másra se tudnak gondolni, mint a nyaralásra. Az idő csodálatos, viszont várniuk kell még, mert munkájuk nem engedi meg a lazulást. Ha most türelmetlenek, később a kárát látják. Legyenek elővigyázatosak, mert bár az ábrándozás hasznos, mégis baleset étheti őket, ha nem elég körültekintők. Gyerekeik kicsit szótlanabbak a napokban, beszélgessenek velük, szükségük lehet jó szóra, tanácsra.

Bika (04.20. – 05.21.)

 
 

A bikák úgy érzik, a nyaralásból sose elég. Bár pár napig kikapcsolták magukat a munka, háztartás, család körforgásából, mégis meg vannak győződve arról, hogy jó lenne, ha világgá mennének. Vágynak az emberek társaságára, pláne, hogy szeretnek központban lenni, és hiányolják az elmúlt napok pörgését. Ne adják fel, nagy meglepetés érheti őket. A szerelemben is kedvező napok várnak rájuk.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek jegyűeket anyagi veszteség éri. Ha nem eléggé óvatosak, meglopják vagy becsapják őket. Nem mindenki az, aminek látszik, ne higgyenek minden esetben az előnyös külsőnek vagy sima beszédnek. Ha hátrább lépnek egy kicsit, jobban rálátnak a dolgokra. Házastársuk, párjuk több figyelemre vágyik, vegyék észre, szép pillanatok részesei lehetnek, ha nem zárkóznak el érzelmeik kimutatásától.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rákok közül sokan a napokban ünneplik a születésnapjukat, ezért új meg új fogadalmakat tesznek, mert szeretnének változtatni az életükön. Meg kell érteniük, hogy nem elég kimondani ezeket, valóban fontos lenne megtenni az első lépést. Bár az egy életünk van, sablonnak hangzik, nem az. Tehát ideje kilépni a komfortzónából, nem fogják megbánni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán legszívesebben felfalna pár embert. Nehezen viseli mások lustaságát, nyegleségét. Tudja, hogy nem egyszerű kijönni egyesekkel, de a napokban nem is nagyon igyekszik. Inkább elvonul, ahogy egy valódi királyhoz illik, és nem folyik bele a munkahelyi pletykákba. Jól is teszi, mert később kellemetlen következményei lesznek az ilyesféle árulásnak. A szinglik meg fognak lepődni, mennyire segítik a csillagok ezekben a napokban párválasztási terveiket.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szüzek ezen a héten nem túl kreatív. Foghatja a melegre, a fáradtságra, mégis tudja legbelül, hogy nincs meg a motivációja. Érdemes lenne munkahelyet változtatnia, mert a jelenlegi helyén túl sok mérget nyel le, és ez nincs jó hatással se a kedélyére, se a párkapcsolatára. Az egyedülálló szüzek hatalmas takarításba kezdenek, ami ebben a nagy melegben megviseli őket. A szerelem most elkerüli őket, marad a munka.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg jókedvű és derűs, talán a sok napfény teszi. Ismerősei örömmel tapasztalják a változásokat. Még az se kizárt, hogy váratlan pénz üti a markukat, mert a jegy szülöttei, ha akarnak, igen elbűvölőek tudnak lenni, és ezt a csillagok is megtámogatják. Legyenek óvatosak azonban, mert sokan közelednek feléjük anyagi hasznot remélve.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió szeretne világot megváltani, de nem süket fülekre talál ötleteivel. Ne adja fel, mert önnek lesz igaza, csak várja ki a megfelelő alkalmat. Kreativitása, életigenlése most sokkal több elismerést kap, mint máskor. Még a szerelemben is megmutathatja, nem ismeri az unalmat, és ötleteit kedvezően fogadják. Bízzon benne, hogy a másik fél észreveszi erősfeszítéseit.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas túl sokat agyal olyan problémákon, amelyek nem is léteznek. Ennek az lesz a következménye, hogy a túlzott aggodalom miatt elfelejt a mában élni. Tegye félre egyelőre mardosó gondolatait. Ha jót akar magának, elfogadja, hogy nem mindig uralhatja a saját életét. Pár napos pihenést is beiktathatna, még akkor is, ha most kevés a pénze.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak jegyűek ezen a héten a szerencse fiai. Bármihez nyúlnak, sikereket érnek el. Már-már ördöngősséget sejtenek, de ne tegyék. Ez messze az év legsikeresebb időszaka a számukra. A családban élők figyeljenek oda családtagjaikra, mert nem biztos, hogy gyerekük, szüleik is ugyanennyire boldog. Tegyen feléjük is egy-két kellemes gesztust.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntők évtizedes barátsága komoly veszélybe kerül, mert olyasmit hall valakiről, amit nehezen tud elhinni, pláne megemészteni. Az emberek változnak, ezt se felejtse el, és azt se, hogy ítélkezni könnyebb, mint a dolgok után járni. Ne kérjen számon semmit. Hagyja, hogy az események lassan peregjenek tovább, majd megoldódik minden, de nem azonnal. A szerelemben ne legyenek ennyire óvatosak. Szükség van némi bolondságra, hogy a szürke napok megszínesedjenek.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak lényegében véve csak testileg vannak jelen az életükben. Utálják a sok pletykát, panaszkodást és legszívesebben beolvasnának másoknak. Kimondani az igazat nem tilos, sőt hasznos is, de a módot és a stílust ne hanyagolják el. Párjuk, házastársuk panaszát ne mellőzzék, mert amiket mond, abban sok igazság rejtőzik, még akkor is, ha ez nem tetszik a jegy szülötteinek. Legyenek óvatosak a közlekedésben, mert a nagy melegben sokan figyelmetlenek.

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here