Heti horoszkóp július 31-től augusztus 7-ig

"A bika ezen a héten, legyen meleg vagy hűvösebb, csak dolgozik, mint egy robot. Úgy érzi, hatalmas elmaradásai vannak, de téved. Eszébe kellene jutnia, hogy a pihenéssel feltöltődhet, de erre most képtelen. Mintha valami belső erő hajtaná előre, képtelen megállni. Legyen óvatos a közlekedésben, mert gondolatai túlságosan lefoglalják, nehogy balesetet szenvedjen."

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kos úgy érzi, ideje kilépnie a komfortzónájából, mert megfeneklett az élete. Ez minden tekintetben igaz, mert régóta rosszul érzi magát a munkahelyén, de párkapcsolata is ellaposodott. Ne higgye, hogy mindig másban van a hiba, jó lenne, ha kicsit magába szállna, talán rájöhetne, hogy ő maga se hibátlan.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika ezen a héten, legyen meleg vagy hűvösebb, csak dolgozik, mint egy robot. Úgy érzi, hatalmas elmaradásai vannak, de téved. Eszébe kellene jutnia, hogy a pihenéssel feltöltődhet, de erre most képtelen. Mintha valami belső erő hajtaná előre, képtelen megállni. Legyen óvatos a közlekedésben, mert gondolatai túlságosan lefoglalják, nehogy balesetet szenvedjen.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek jegyűek a héten mindenkibe belekötnek. Tulajdonképpen önmagukkal elégedetlenek, de ezt nem merik bevallani. Vigyázzanak, mert a folytonos zsörtölődés, veszekedés nem tesz jót a testük állapotának, epéjük elraktározza a keserűséget, aminek később kellemetlen következményei lehetnek.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rákok életében minden nap öröm. Szeretnek és tudnak élni, ezért a környezetük felnéz rá. Szeretik az elismeréseket, és lesz is részük benne. Minden, amihez fognak, szerencsés kimenetelű lesz, de nem bízzák el magukat. A szerénység még senkinek nem vált kárára.

A szingli rákok életében elsuhan a nagy Ő, de nem veszik észre, mert csak a külsőségekkel törődnek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán túl sokat eszik a héten, maga se érti miért, mintha tartalékolni akarna rosszabb időkre. Higgye el, nem szükséges. Pontosan úgy jó minden, ahogy van. Mégse szálljon a fejébe a dicsőség, mert lesznek helyzetek, amikor józanságára lesz a legfontosabb. Hiába az állatok királya, okosnak maradnia nem felesleges.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz jegyűek ezen a héten minden miatt aggodalmaskodnak. Ezzel partnerük idegeire mennek. Tény, hogy olykor nehéz elviselni őket, ezért jó lenne, ha egy kicsit lenyugodnának, és észrevennék, hogy az élet még akkor is szép, ha időnként viharfelhők borítják az eget. A szerelem se késlekedik, ha nem zárt ajtókkal várják.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg azt se tudja, hová legyen az örömtől, annyira jó híreket kap. Kezelje fenntartással, mert a hír hozója nem biztos, hogy igazat mond, viszont szeretne a kegyeibe férkőzni. Ne felejtse, a dicséret, a kedvesség csak akkor esik jól, ha őszintén adja és kapja az ember.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpiót váratlan öröm éri, ami pénz formájában jelenik meg. Lottózhat, totózhat is, mert a szerencse nem kerüli el. Ettől egészen felvillanyozódik, ami meglátszik a kapcsolataiban is. Társával maradjon figyelmes, és hallja meg, amit mond, ne csak úgy tegyen, mintha hallaná.  Az egyedülállók megismerhetnek egy olyan embert, aki bár nem a zsánerük, mégis megdobogtatja a szívüket. 

Nyilas – (11.22. – 12.21.)

A nyilas kellemetlen hazugságba keveredik, amiből nem jön ki jól. A pletyka nem az ő asztala, most azonban elhisz és továbbad egy olyan információt, ami később bajba sodorhatja. Jobb lenne, ha lakatot tenne a szájára, és nyitott szemmel járna. Ha nem így tesz, bánni fogja.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak jótékonykodásra adja a fejét, ami nagyon jól sül el. Olyan emberek közelébe kerülhet, akik egy életen át hálásak lesznek neki, ő pedig élvezi, hogy segíthet. Jutalma se marad el, szeretetben, örömben és figyelemben bőven lesz része a napokban.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő szabadsága nem lesz zökkenőmentes, mert a főnöke nehezen tudja nélkülözni. Ez kellemetlen, de ha megmondja, nem jön ki jól belőle. Próbáljon diplomatikus maradni, de ne nyeljen le minden békát. Ha kiáll magáért, látni fogják, hogy nem tehetnek meg önnel bármit. A stílus azonban nagyon fontos, ne legyen durva.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak jegyben születettek elutaznak és egész napjukat pihenéssel töltik. Szerencsére ebben nem zavarja őket senki, így valóban feltöltődhetnek. Semmi nem zökkenti ki őket a nyugalmukból, még az se, hogy úgy érzik, a Föld most nem értük forog. Dehogynem, csak nem szabad elégedetlenkedniük. A szerelem is bekopogtathat a szinglik ajtaján.

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here