Heti horoszkóp június 12-től június19-ig

"A halak szeretnének messze lenni mindenkitől, kicsit elegük lett mindenből. Sajnos, a problémák elől nem lehet mindig elmenekülni. Ha nem veszik véresen komolyan a dolgokat, könnyebben átvészelik a hetet. Próbálják meglátni, hogy az élet nem olyan keserű, és ha képesek lesznek feldobni önmagukat, mások is örömmel csatlakoznak hozzájuk. A hét második felében kellemes percekre számíthatnak házasságukban, együttélésük során."

Kos (03.21. – 04.20.)

Ezen a héten a kosok sikert sikerre halmoznak! Házastársuk elismerően nyugtázza, hogy erőn felül igyekeznek, de ugyanez vonatkozik a munkájukra is. Jókedvük garantált, nem függ se helytől, se időtől. Az egyedülálló kosok nyugodtan ismerkedjenek utcán, nem utolsó dolog ez, és sokkal személyesebb, mint a társkereső oldalak hamis profiljai.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bikák ezen a héten valami újra vágynak. Tanulni akarnak, unják a megszokást. Érdemes nyelvtanfolyamban gondolkodniuk, mert az is megtörténhet, hogy összefutnak valakivel, aki jelentős hatást gyakorol az életükre. A csillagokban meg van írva a nagy találkozás, még akkor is, ha a bika földön jár, és sok esetben nem tud elrugaszkodni a valóságtól.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek jegy szülöttei úgy hiszik, nekik kell megoldani a héten a világ összes gondját, ezért már hétfőn kedvetlenül indulnak munkába. Lazítaniuk kellene, hogy a hét második felére ne égjenek ki. Párkapcsolataikban is türelmetlenebbek a megszokottnál. Szerencsére ez nem tart sokáig, viszont érdemes lenne több vitamint szedniük a folytonos fáradtságuk miatt.

 
 

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák jegyűeket megcsapja kaland szele, és nem csak a szingliket. Olyan heves támadásoknak lesznek kitéve, hogy ember legyen a talpán, aki hárítani tudja az ostromot. Ne feledjék, minden vár bevehető, de nem muszáj mindegyiket feladni. A házasság sokszor unalmas, de rajtuk áll, mennyire kreatívak és hogyan dobják fel a mindennapjaikat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán folyton tervez. Ötleteit szívesen fogadja a környezete, legyen az felújítás, kertrendezés. Ne szégyellje kreitivitását, kiváló ízlése van, és ha valaki ezt nem veszi észre, ne vegye magára. Ne feledjen önmagával is törődni, mert kissé leharcoltabb a megszokottnál. Az énidő nemcsak úri mulatság.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szüzeket ezen a héten egy pletyka köti le, méghozzá olyan, ami jelentősen befolyásolja a karrierjét. Legyen óvatos, nem kell mindent elhinnie. A rosszindulat mögött sokszor félelem lakik. Próbáljon meg segítőkészebb lenni másokkal, és nem marad el a jutalma. Olyan meglepetés éri, amitől leesik az álla jó értelemben.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg azt se tudja, hol áll a feje, de ezt nem bánja, mert szerelmi bánattal küzd, és a munka jó orvosság. Higgye el, nem érdemes küzdenie olyanért, aki nem küzdene érte, sőt még a háta mögött ki is beszéli. Vannak emberek, akiket el kell engednie az életéből, még akkor is, ha most nagyon fáj. Úgyis elmennek, legalább ne hagyja, hogy a lelki békéjét is magukkal vigyék.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió a fellegekben jár a héten. Szerelmes, tele van tervekkel, és az égiek is támogatják ebben. Ne bízza el magát, muszáj észen maradnia, habár a rózsaszín felhők között ez igen nehéz. Partnerének exe azért igyekszik majd kellemetlen perceket is okozni önnek. Ne hagyja, most ön mellé szegődik a szerencse.

 

Nyilas – (11.22. – 12.21.)

A nyilas ezen a héten bár hitetlen, jó lenne, ha lottózna. Ne a megszokott számokkal játsszon, és a szerencse kegyeltje lehet. Mindeközben vegye észre, hogy gyereke segítségre szorul, de ez nem anyagi, hanem lelki természetű. Egy jó beszélgetés, egy közös nap mindkettőjükre ráfér. Ne hagyja ki, mert később bánni fogja. A magányos nyilasok ezekben a napokban nem sok jót remélnek. Sajnos, most igazuk is lesz.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak jegyűeket családi események kötik le. Minden erejükkel egy közelgő esküvőre koncentrálnak, bár tagadják. Higgyék el, hogy a dolgok úgy vannak jól, ahogy vannak, és ha nem is elégedettek maradéktalanul gyerekük választottjával, bízzanak meg benne. Tudja, mit csinál. Fontos lenne, hogy a munkahelyükön is nyitott szemmel járjanak, mert egy pletyka nem jó színben tünteti fel őket. 

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntők utazni készülnek, bár nem sok kedvük van hozzá. Legyenek nyitottabbak, érdekes tapasztalatokat szerezhetnek, amelyeket később beilleszthetnek az életükbe. Az egyedülállók kellemes emlékeik nyomán összefutnak régi szerelmükkel, és ez örömmel tölti el őket. A találkozás jól sikerül, az időutazást élvezni fogják.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak szeretnének messze lenni mindenkitől, kicsit elegük lett mindenből. Sajnos, a problémák elől nem lehet mindig elmenekülni. Ha nem veszik véresen komolyan a dolgokat, könnyebben átvészelik a hetet. Próbálják meglátni, hogy az élet nem olyan keserű, és ha képesek lesznek feldobni önmagukat, mások is örömmel csatlakoznak hozzájuk. A hét második felében kellemes percekre számíthatnak házasságukban, együttélésük során.

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here