Heti horoszkóp június 19-től június 26-ig

"A szüzeket ezen a héten sok öröm éri. Jó híreket kapnak, végre kigyógyulnak hosszan elhúzódó betegségeikből, és nyugodtan koncentrálhatnak a jövőre. Terveiket siker koronázza, főleg elképesztő precizitásuk miatt. A főnökükkel érdemes jóban lenni, nem mindig hasznos kimondani, amit gondolnak."

Kos (április 03.21. – 04.20.)

Ezen a héten a kosok szélmalomharcot folytatnak az idővel. Mindenről lemaradnak, kapkodnak, és úgy érzik, 48 óra se lenne elég nekik egy napba sűrítve. Meg kell tanulniuk elfogadni a tényt, hogy lehetőségeik korlátozottak, különben a nagy rohanásban otthoni baleset is érheti őket. A szerelemben se türelmesek, ami veszekedésekhez vezethet.

Bika (04.20. – 05.21.)

 
 

A bikák önmagukhoz képest sokkal higgadtabbak, már-már unottak lesznek a héten. Nem érzik a motivációt, és túlságosan lekötik őket negatív gondolataik. Próbáljanak meg nem visszanézni, mert ami elmúlt, valóban elmúlt, és a rá való emlékezés nem segíti a jövőbeli terveket. Pihenjen, sétáljon, amennyit csak tud, ha friss levegőn lesz, gondolatai is kitisztulnak.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek jegyűeket semmi se érdekli jobban, mint a családjuk. Érzik, hogy eljött az idő, amikor érdemes sokat kirándulniuk, kalandozniuk. Az egyedülállók életében felbukkanhat az ex, de nem a közelmúltból, hanem olyan régről, hogy már nem is igazán emlékeznek rájuk, mégis kellemetlen lesz a találkozás. Ne hagyják magukat befolyásolni, nem véletlenül szakadt meg köztük valaha a kapcsolat.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák jegyűek abban a tévhitben lesznek az elkövetkező napokban, hogy munkába temetkezve elmenekülhetnek a családi gondok elől. Egy türelmes beszélgetés többet segítene, mint hogy homokba dugják a fejüket. Ne feledkezzenek meg barátaikról sem, mert előbb-utóbb rájönnek, hogy szükségük lehet rájuk, de nem kétkezi munkában, hanem szavaikkal, amelyek aranyat érnek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán ezen a héten nyaral. Ha nem is tud fizikailag, elméletben megteszi. Szép tájakat, filmeket néz, és ezzel nyugtatja háborgó lelkét. A testi-lelki megújulásukat nagyban segítené, ha önmagukon kívül másokkal is törődnének. Ha megteszik, jutalmuk nem marad el, kellemes órák részesei lehetnek. Az egyedülálló oroszlánok ne vadászni akarjanak, mert a zsákmányt könnyű elejteni, de ez nem jelenti, hogy megtartani is.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szüzeket ezen a héten sok öröm éri. Jó híreket kapnak, végre kigyógyulnak hosszan elhúzódó betegségeikből, és nyugodtan koncentrálhatnak a jövőre. Terveiket siker koronázza, főleg elképesztő precizitásuk miatt. A főnökükkel érdemes jóban lenni, nem mindig hasznos kimondani, amit gondolnak.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg hiába dolgozik sokat, úgy érzi, pénze semmire se elég, ettől igen feszült. A helyzetét egy váratlan kiadás is súlyosbítja. De ne aggódjon túlságosan, lesznek körülötte olyanok, akik szívesen segítenek neki. Meg fog lepődni a kedvességen, de ne felejtse alkalomadtán viszonozni. A párkapcsolatban élők hangulata romantikába megy át, ami igencsak jó hatással lesz mindkettőjükre.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió csalódott lesz a napokban, de csak azért, mert túl magasra tette a mércét. El kell fogadnia önmaga és mások tökéletlenségeit, bár ez igen nehezére esik. Próbáljon meg ne csak a külsőségekre koncentrálni, mert van Ön körül pár ember, aki értékesebb, mint gondolná. Köztük egy titkos rajongója is, akit sehogy se akar észrevenni.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas bár összeveszik a munkatársával, végül jól jön ki a vitából. A főnöke észreveszi, hogy szemfüles és kreatív. Ez később hasznos lehet a számára. Családja viszont hiányolni fogja, mert többletmunkát vállal, ami nem meglepő, hisz nagy nyaralást tervez. Ne feledkezzen meg azokról sem, akik öntől függnek, mert szeretetük hiába természetes, táplálni kell azt.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak jegyűek ezen a héten vásárlási lázban szenvednek, amelynek levét később isszák csak. Egy rakás olyan dolgot vesznek, amelyre nincs szükségük, de a szemüket akarják jóllakatni. Fontos, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, de ne azzal érjék el, hogy kiürítik a családi kasszát. Ha vásárolniuk kell feltétlenül, használt holmik között is keresgélhetnek. 

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntők úgy érzik, még a Föld is miattuk forog. Amibe kezdenek, abban sikert érnek el. Érdemes kreativitásukat még inkább előtérbe helyezniük, és megmutatniuk a világnak, hogy sokkal több van bennük, mint amit sejtetni engedtek. Kisebb utazás vár rájuk, de nem lesz benne köszönet, mert ez is csak munka lesz.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak alig várják már, hogy mindenkitől távol legyenek. Kicsit besokalltak az emberek közönyétől, barátságtalan viselkedésétől. Ezért visszahúzódnak, és olyan meghívásokat is elutasítanak, amely kimozdíthatnák őket ebből az állapotból. A házasságban élők között nagyobb lesz a feszültség a megszokottnál, de ennek nem a házastársuk lesz az oka, hanem önnön makacsságuk. Hagyják, hogy sodorja őket az ár, nem fogják megbánni!

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here