Heti horoszkóp június-26-tól július 3-ig

"A skorpió szeretne világot megváltani, de nem süket fülekre talál ötleteivel. Ne adja fel, mert önnek lesz igaza, csak várja ki a megfelelő alkalmat. Kreativitása, életigenlése most sokkal több elismerést kap, mint máskor. Még a szerelemben is megmutathatja, nem ismeri az unalmat, és ötleteit kedvezően fogadják. Bízzon benne, hogy a másik fél észreveszi erősfeszítéseit."

Kos (03.21. – 04.20.)

A kosoknak sose volt erőssége az alkalmazkodás. Pedig a héten többször is próbára teszik őket. Hol a párjuk szeretne több figyelmet és törődést, hol a munkatársai kérik meg, hogy adjon alább az elképzeléseiből. Ez nem fog tetszeni neki, mert szeret a saját feje után menni, ezért is rohan gyakran a vesztébe. Ideje lenne leszámolnia hiábavaló terveivel.

Bika (04.20. – 05.21.)

 
 

A bikák úgy döntenek, abbahagyják önmaguk marcangolását. A múltbéli hibákból tanulni akarnak, de mivel makacsok, még a hibák felismerése is gondot fog okozni nekik. Jó lenne, ha kevesebbet törődnének a hasukkal, mert a nyári hónapok alatt súlygyarapodásra számíthatnak a felesleges nassolások miatt.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek jegyűeket megcsapja a változás szele. Nem találják helyüket otthonaikban, legszívesebben világgá mennének. Ne feledjék, hogy a problémáik akkor se maradnának idehaza. Nem hiába mondják, hogy a beszélgetés sokat javít egy helyzeten, pláne a kapcsolatok minőségén, jobb lenne, ha élne vele.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák jegyűeket öröm éri. Egy családi esemény, babaszületés vagy esküvő többletköltségekbe kergeti őket, de ők nem bánják, jó szívüknél mostanság csak a pénztárcájuk nagyobb. Szívesen vásárolnak, ajándékoznak, néha a mértéket se ismerik. Ne feledjék, a legszebb dolgok, nem mérhetők anyagiakban.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán akaratlanul megbánt valakit őszinteségével.  Higgye el, a harag átmeneti, mind az ön, mind a másik részéről, főleg, ha nem felejt el bocsánatot kérni. Olykor felesleged kimondani a dolgokat. A legtöbb ember nehezen viseli, ha az orra alá dörgölik, hogy tévedett. Vezessen óvatosan, a nagy melegben sokak figyelme lankad.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szüzek ezen a héten nagy dologra készülnek. Akár a lakásukat készülnek csinosítani, akár egy részét, mindenképpen figyeljenek, mert a szakemberek nem végeznek jó munkát. Ha résen lesz, sok bosszúságtól és pénzkidobástól kímélheti meg magát. Ezen a héten része lesz egy kellemetlen találkozásban is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg anyósa nagy bajkeverő ezekben a napokban. Egy félrehallás nyomán áskálódni kezd. Nem érdemes felkapnia vizet, de egy beszélgetést megér, mielőtt nagyon elromlik a helyzet. Ha kisgyerek van a családban, tartózkodjon minél többet a friss levegőn önnel együtt. Mindketten élvezni fogják.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió szeretne világot megváltani, de nem süket fülekre talál ötleteivel. Ne adja fel, mert önnek lesz igaza, csak várja ki a megfelelő alkalmat. Kreativitása, életigenlése most sokkal több elismerést kap, mint máskor. Még a szerelemben is megmutathatja, nem ismeri az unalmat, és ötleteit kedvezően fogadják. Bízzon benne, hogy a másik fél észreveszi erősfeszítéseit.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas se lát, se hall a sok munkától, pedig már pihenni szeretne. Nem hiányzik neki más, mint a vízpart, egy kis szunyókálás a nyugágyban, és menten feldobódik. Ha hiszi, ha nem, a tánc neki való lenne, és ha nem ódzkodna tőle, beiratkozhatna egy gyorstalpalóra. Élvezni fogja, főleg, mert új barátokra lelhet.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak jegyűek vágynak a szépre és a jóra, de úgy érzik, most semmi nem felel meg nekik. Ha tehetik, lépjenek ki a taposómalomból, sétáljanak nagyot a környéken, nem okvetlenül az utazás változtat a kedélyállapotukon. Ha beszereznek egy kis háziállatot, az arról való gondoskodás is örömmel tölti el őket. Házastársuk partner lesz mindenben. Legyenek vele kedvesek.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntők röpködnek a boldogságtól, mert rég várt pénz üti a markukat. Lezárul egy fejezet az életükben, vagy kifizeti valaki a régi tartozást. Ezért úgy érzik, szép a világ. Legyenek óvatosak az ismeretlenekkel, nem mindenki jó, aki kedves arcát mutatja. Ön viszont lehet barátságos és önzetlen, főleg a gyerekeivel.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak csendben elúsznának a világ végére, ehelyett sok munka és feladat várja őket. Bosszankodnak munkatársaik trehánysága miatt, és kis híján lemaradnak egy fontos eseményről. A házuk táját is tegyék végre rendbe, mert szomszédjuk panasszal fog élni, ha hagyják, hogy derékig érjen a fű az utcafronton. A szerelemben a nyugalmat preferálják, ami nem egyenlő az unottsággal. Kicsit érdemes lenne élénkebben viszonyulniuk ahhoz, akit szeretnek.

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here