Heti horoszkóp május 20-tól 26-ig

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kos jókedvvel kezdi a hetet, pláne, hogy ünneppel kezdődik. Pihen, kikapcsolódik, már amennyire képes rá. Sok teendője lenne, nagy változások elé néz a magánéletében, ami kihatással lesz a munkájára. Ne féljen a változásoktól, ezek mind pozitívak, pár hónap múlva boldog lesz, hogy meg merte hozni a mostani döntéseit.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika nagyon jó formában van, bár a csillagjegye sok változáson ment keresztül a napokban. Ne aggódjon feleslegesen, a gondolatoknak ereje van, felesleges előre félnie a rossztól. Ha valaminek jönnie kell, jönni fog, csak nem mindegy, milyen lelkülettel várja. A mondás, hogy jobb félni, mint megijedni, téves és káros, mert szorongást idéz elő. Inkább higgyen abban, hogy az új nem rossz, csak szokatlan.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek szeretne jobban élni, mint ahogy teheti. Ki nem? De eszébe ne jusson kölcsönt felvenni, mert később bánni fogja, hogy nem volt képes ellenállni a csábításnak. Kamatos kamattal kell visszafizetnie, így rosszul jár, ha nem hallgat a jó tanácsra. Benne van a levegőben, hogy döntésre kényszerül, döntsön okosan!

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák mostanság mindenben sikeres. Párkapcsolata virágzik, bár tett bele egy jó adag megalkuvást is. Igaz, hogy alkalmazkodásnak hívja, de ne bánja, ha mások irigyek önre. Megszenvedte a múltat, és most élvezze a jelen gyümölcsét. Ha nem is mindig boldog maradéktalanul, ne is várja el, hiszen az élete kerek, erre várt mindig. Legyen kicsit mosolygósabb!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán szeretni fogja az elkövetkező időszakot, mert tele van tervekkel. A párkapcsolatban élők egyértelműen gyermekvállaláson törik a fejüket, az egyedülállók pedig azon, mivel és hogyan hívhatnák fel a külvilág figyelmét önmagukra. Nem szabad görcsölniük ezen, mások látják, hogy csinosak, sportosak, és ha nem azok, akkor is egyféle nem mindennapi kisugárzással rendelkeznek. Egyedül a türelem nem erősségük.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz boldog, mert látja, hogy napjaiban egyre több a vidámság. Gyermekei az átlagosnál kedvesebbek, többet segítenek odahaza, ami meglepheti. Párja is mintha sokkal inkább figyelne a kapcsolatukra. Ez egy jó hét lesz még azoknak is, akik egyedül élnek, mert nem magányosak, lesz idejük töltődni és a munkát most nem érzik tehernek. Egyértelműen pozitív napoknak néznek elébe.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg szereti a tavaszt, de a nyarat mindennél jobban. Már most sokat van a szabadban, és erejéhez mérten a ház körül tevékenykedik. Legyen óvatos, ne kapkodjon, mert ha figyelmetlen, könnyen kisebb baleset részese lehet. Ha segítségre van szüksége, fogadja el, és jusson eszébe, hogy nem kell mindig a kritikus és óvatos énjét előtérbe tolnia. Vannak jó emberek, akik nem számítóak! Bízzon meg a barátaiban!

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió úgy érzi, kicsit unalmasabb mostanában az élete. Mások nyugodtabbat mondanának. A csendesen folydogáló napoknak is megvan az az előnye, hogy nem pörgünk mindig százon. Higgye el, lesz, amikor visszasírná ezt az időszakot. Ha mégse bír nyugodni, menjen kirándulni, válasszon hosszabb túrázást, ami leköti a fölös energiáit, és hagyja gondolatait elkalandozni. Megéri.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas nem érti, hogy mostanában miért olyan értetlenek az emberek. Nincs ebben semmi probléma, ugyanis nem a külvilág változott meg, hanem az ön hozzáállása a dolgokhoz. Legyen megértőbb és elfogadóbb, másoknak is 24 órából áll a nap, és nem azért élnek, hogy az ön rendelkezésére álljanak. Ne dirigáljon feleslegesen, főleg a gyerekeinek, mert tudják ők a dolgukat!

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak szívesen venné, ha valaki észrevenné, mekkora változásokon ment át. Való igaz! Fogyott, alakult, de mégse kap elég visszajelzést. Ez ne bátortalanítsa el, hiszen legfőképpen önmagának kell megfelelnie. Álljon a tükör elé, gondolja végig, milyen nehézségeken ment keresztül mostanság, és legyen büszke arra, akivé lett. Az égiek látják törekvéseit, és olyan embert sodornak az útjába, akitől megkap minden jót, amit szeretne.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő szeretne úgy szerelmes lenni, hogy csak a küszöbről nézi a történéseket. Adna is, meg nem is, lépne is meg nem is. Óvatosságának a félelem az oka, ami teljesen felesleges. Ha beleengedi a szívét a szerelembe, tegye, legyen az ára bármekkora, meg fogja érni. Ha úgy dönt, hogy menekülőre fogja, legyen őszinte, ne hitegesse a másikat. Jusson eszébe, hogy önnel is ezt tették nem rég, és nagyon sok sebet kapott.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak kicsit part közeli vizekben úszkál, ahol zavaros a víz. Ne menjen bele olyan üzelmekbe, amelyek most jól jövedelmezőnek látszanak, de kétes kimenetelűek. Később sok kellemetlensége lehet ebből. Inkább az egyenes út, még akkor is, ha holnapra nem fog meggazdagodni. Jó lesz az holnapután is. A pillanatnyi siker fejébe szállhat, gondolkozzon el azon, miért is próbálják annyira belevonni valami túl egyszerűnek látszó tevékenységbe.

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here