Heti horoszkóp május 29-től – június 4-ig

"A skorpió a szerelem lázában fog égni. Sose gondolta volna, hogy ennyire szerelmes lehet az életben. Boldog időszak ez a számára, és nyugodjon meg, akivel most egymásra találtak, azzal hosszú távon együtt is maradnak. Egyes egyedül a féltékenység árnyékolhatja be a kapcsolatát. Mindeközben ne felejtsen a munkájára koncentrálni, mert az érzelemi most nem segítik ebben. Hiába tűnik minden rózsaszínnek."

Kos (03.21. – 04.20.)

Ez egy kiváló hét lesz arra, hogy a kosok elgondolkozzanak, érdemes-e mindenért fejjel rohanniuk a falnak. Ha türelmesebbek, és bevetik ellenállhatatlan modorukat, több sikerrel járnak a főnöküknél. Még az is lehet, hogy némi jutalom csurran-cseppen, de ehhez meg kell hunyászkodniuk. Párkapcsolatukra is ugyanez lesz a jellemző. Feleslegesen mérgelődnek csip-csup dolgok miatt, és nem veszik észre, hogy az élet sok jót tartogat a számukra. Még egy kellemes flört se kerüli el őket, érdemes résen lenniük, mert még komolyabbra fordulhat, ami csak játéknak indult.

Bika (04.20. – 05.21.)

 
 

A bikák alig várják már a nyarat, mert bár szeretnek dolgozni, hatalmas a munkabírásuk, elfáradtak az utóbbi időben. Úgy érzik, a világ fárasztó hely lett, és nekik nem sok öröm jut mostanában. Szerencsére a hét második felében javulni látszik a kedvük, és a hétvége közeledtével egy vacsorameghívás is várja őket. Hogy élnek-e vele, rajtuk áll, bár elég bátrak az élet egyéb területein, nehezen változtatnak megszokásaikon. Pedig a sors most valami jót tartogat nekik, ha ki merik nyújtani a kezüket.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek már a nyári szabadságukat tervezik, bár pénztárcájuk nem engedi őket nagy terveket szőni. Mégse adják fel, mert vannak olcsó és jó helyek, ahol ki tudnak kapcsolódni. Jó lenne, ha időnként elfelejtenék a mobiljaikat, ha nemcsak a munkájukra, hanem szeretteikre is tudnának koncentrálni. Az utakon legyenek óvatosak, mert sok a figyelmetlen sofőr. Ha kerti sütögetést terveznek, vigyázzanak, kit engednek be a házukba, mert meglophatják őket.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rákoknál mindig első a család, ezért megpróbálnak ezer százalékban helyt állni, közben meg az jár a fejükben, hogy hogyan lehetnének még jobbak, odaadóbbak. Higgyék el, hogy a nélkülük is lezajlanak bizonyos események, és ha kimaradnak valamiből, nem dől össze a világ. A hét második felében jó híreket kapnak, zsebük se lesz üres, ami külön örömmel tölti el őket. Ha tehetik, lepjék meg kedvesüket, de ne virággal, hanem valami különlegessel. A siker nem maradhat el.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlánokon úrrá lesz a fáradtság, amit a változékony időnek tudnak be. Keressenek olyan elfoglaltságot, amiben örömük telik. Szomszédaikkal legyenek jóban, mert kellemetlen meglepetés érheti őket. Ha utazni készülnek, biztosításra ne sajnálják a pénzt, nehogy egy kisebb baleset feleméssze a tartalékaikat

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szüzek, ha tehetnék, mindenhol rendet raknának. Bosszankodnak a világ apró dolgain, pedig ezen a héten jó lenne, ha arra figyelnének, milyen folyamtok zajlanak bennük. Egészségük se lesz teljesen rendben, torokfájás, megfázás sem kerüli el őket. Még szerencse, hogy gyorsan keresztül megy rajtuk. Lehet, hogy a csillagok nem véletlenül késztetik pihenésre őket.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg nevéhez illően egyensúlyt szeretne életében, de nem tudja eldönteni, mire koncentráljon inkább: a családra vagy a munkára. Ebből sok konfliktusa adódik. Próbáljon meg kevésbé igyekezni más elvárásainak eleget tenni. Ideje lenne, ha saját érdekeit tartaná szem előtt. Ha eddig egyedül élt, lehet, hogy kopogtatni fog nála a szerelem. Ha beengedi, szép pillanatok részese lehet.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió a szerelem lázában fog égni. Sose gondolta volna, hogy ennyire szerelmes lehet az életben. Boldog időszak ez a számára, és nyugodjon meg, akivel most egymásra találtak, azzal hosszú távon együtt is maradnak. Egyes egyedül a féltékenység árnyékolhatja be a kapcsolatát. Mindeközben ne felejtsen a munkájára koncentrálni, mert az érzelemi most nem segítik ebben. Hiába tűnik minden rózsaszínnek.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas úgy érzi, mindent elérhet, ha nagyon akarja. Elfelejt számolni rosszakaróival, pedig van egy-két kellemetlen ember a környezetében, aki gátolni akarja terveiben. Ne adja fel a terveit, mert neki lesz igaza, és sikert sikerre fog halmozni. Nem véletlenül hiszi a következő napokban, hogy a Föld is miatta forog.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak jegyűek semmit nem tesznek alapos megfontolás nélkül. Néha túlgondolják a legegyszerűbb dolgokat is. Érdemes lenne lazítaniuk a héten, mert vannak munkák, amiket el lehet halasztani, és ki kell kapcsolódniuk helyette. Ha azt tervezte, hogy felújít otthonában vagy a kertjét rendezi, minden vágya megvalósul, méghozzá sokkal kedvezőbben, mint remélte. Egyedül a szerelem kerüli el. 

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

Szeretnek mindben igazságot és jogszerűséget látni, de ez nem fog sikerülni a héten. Peres ügyekben se sok szerencse kíséri őket, amitől nem ez lesz a kedvenc hetük. Vigasztalja őket a gondolat, hogy tényleg minden rossz után jó következik, és ők lassan, de biztosan elkezdenek kimászni a gödörből. Legyenek optimistábbak, könnyebb lesz megélniük a hétköznapokat.

Halak (02.19. – 03.21.)

Egy közelgő esküvő köti le minden gondolatukat. Történetesen azért, mert nagyon boldogok, még akkor is, ha sok munkával járnak az előkészületek. A hét második felében lesz egy-két szabad percük, ne feledkezzenek meg idős szüleikről, rokonaikról, akik számítanak rájuk. Az egyedülálló halak most nem lubickolhat párkapcsolati szerencsében, de ne bánja: ezt a fogást jobb elengedni.

Képek forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here