Heti horoszkóp október 16-22-ig

"A vízöntő rájön, hogy párja átveri. Hazudik neki, és titokban mással találkozgat. Sajnos, gyanúja megalapozott, de ne legyen szomorú. Nem önnek való volt, és ha szakít vele, csak jobbat kaphat. Ha erőlteti ezt az egészet, és nem képes megengedni a másiknak, hogy elhagyja, akkor sok szenvedésben lehet része. A szerelmet nem lehet kierőszakolni."

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

Ez a hét sokkal kedvezőbb lesz a kos számára, mintsem gondolta volna. Bár az időjárás azt sugallná, hogy lehangolt legyen, semmi oka a búskomorságra. Igaza van! Attól, hogy az ég csatornái gyakran megerednek, ne húzódjon vissza szobája mélyére, még nincs itt a tél, és a természetben való tartózkodás sokban könnyít azokon a terheken is, amiket még a gyakran makacs és keményfejű kos magának se akar bevallani.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika lélekben már a télre készül, és előre örül, hogy nem kell emberek közé mennie. Még dolgozni se szívesen jár, mert most igen antiszociális. Azt gondolja, elmenekülhet a gondjai elől, pedig csak szembe kellene néznie velük. Máskor híres a kitartásról és munkabírásáról, most azonban fáradt és csüggedt. Higgye el, a pénz tényleg nem minden. Annak hiánya ne gyűrje maga alá.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek folytonos fáradtsággal küzd, és amikor új munkát vállal, helyzete romlik, bár anyagiakban jobban jár. Hiába hiszi, hogy ereje végtelen, ne csodálkozzon, ha sokat fáj a feje és a háta. A terhek okozzák, amiket nem tesz lesz le. A jó hír azonban az, hogy csak pár hónapig tart mindez, az új év új lehetőségeket tartogat, amik igencsak kedvére lesznek.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rákot mindenki szereti, mert családcentrikus, kedves és szándékosan nem bánt meg senkit. Most azonban kiderül, hogy ő se tökéletes, mert eljár a szája, és olyan dolgot fecseg ki, ami kellemetlen perceket okoz egy közeli barátjának. Megbocsátanak neki, de az biztos, hogy egy ideig fagyos lesz a hangulat körülötte. A jegy szülötte azonban ritkán csügged sokáig. Mindig keresi az örömöket, amik feldobhatják a napjait.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlánt nem érdekli se a hideg, se az eső, szívesen sportol, gyalogol, és ettől a kedve is mindig jobb az átlagosnál. A szinglik se keseregjenek sokat, mert egy véletlen olyan embert sodor az útjukba, aki nemcsak kedves, hanem ambiciózus is, és motiválja őt. Ez az ember képes lesz rávenni arra, hogy akár elhagyja az országot. Legyen óvatos és elővigyázatos! Az emberek olykor nagyokat mondanak, pedig semmi nincs a mondanivalójuk mögött.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz nem szívesen megy társaságba, mert egyre gyakrabban tapasztalja, hogy az emberek kétszínűek és irigyek. Ezért amikor csak teheti, az interneten intézi az ügyeit. A családja azonban nem boldog, mert féltik. Tényleg hasznos lenne, ha nagyobb bizalommal lenne idegenek iránt, hiszen az emberek soha se feketék vagy fehérek.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg véget vet a kapcsolatának, amelyben egyre több kellemetlen incidens érte. A döntéstől megnyugszik, bár nem szívesen marad egyedül. Ne kapkodjon, gondolja át a helyzetét, nem lenne jó csöbörből vödörbe esnie. Ha lehiggad, rájön, hogy a kapcsolatában ön is hibás, hiszen nem adott egyértelmű jeleket, nem mutatta ki az érzelmeit, és párja olykor jogosan akadt ki.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió szenvedéllyel él. Mindent, amit csinál, szívvel-lélekkel teszi, ezért szeretik a munkahelyén, de a házasságában is. Erre nagyon büszke. Az egyedülállók is ugyanilyen elánnal keresnek társat, ami most nem is lehetetlen vállalkozás. Az első benyomások azonban nem biztos, hogy azoknál kedvezőek, akikre először gondol. Egyesek nem tudnak túl gyorsan megnyílni, lassítson és legyen türelmesebb.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas egyre nyugodtabb és kisugárzása magához vonzza a következő embert, aki élete párja lehetne nagy szakítása után. Hiába megfontolt, most nehezen tud ellenállni. Higgyen magában, és ne tervezzen hosszú távra. A párkapcsolatok manapság elég labilisak, és nehezen akarnak lehorgonyozni valaki mellett, mintha félnének az állandóságtól.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak egy pletykából megtudja, hogy munkahelye veszélyben van. Szerencsére ez jókor jön, és van ideje keresgélni. Óvatosan válogasson, nehogy két szék közül a pad alá essen. Természetesen van munka bőven, de olyan, ami kedvére van és jövedelmező, már jóval kevesebb. Fortuna istenasszony azonban önre kacsint, és még az sincs kizárva, hogy több lehet a fizetése, mint remélte.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő rájön, hogy párja átveri. Hazudik neki, és titokban mással találkozgat. Sajnos, gyanúja megalapozott, de ne legyen szomorú. Nem önnek való volt, és ha szakít vele, csak jobbat kaphat. Ha erőlteti ezt az egészet, és nem képes megengedni a másiknak, hogy elhagyja, akkor sok szenvedésben lehet része. A szerelmet nem lehet kierőszakolni.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak minden rosszban talál valami jót, és ez a tulajdonsága igen szerethetővé teszi. Ne feledkezzen meg őszi munkákról a kertjében, ültessen virágokat, később boldog lesz, ha látni fogja munkájának gyümölcsét. Törődjön többet magával, mert kevés vitamint szed, de fehérjét se visz be eleget a szervezetébe. Ha ezeken változtat, sokkal energikusabban futhat neki a novembernek. Igaz, hogy addig van még két hét, de szüksége lesz rá, élete egyik legmegterhelőbb időszaka vár önre.

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here