Hódítanak a klasszikus ruhák!

Lányok hordjatok klasszikus ruhákat. Komolyan mondom!

 
 

Engem mindig vidámmá tesz, ha felveszem a kedvenc pöttyös ruhámat, az elképesztően nőies szabásvonalaktól pedig teljesen ellágyulok. Karcsúnak és nagyon kifinomultnak érzem magam ezekben a ruhákban.
Ha kicsit tovább megyek, be kell látnom, hogy a szabásvonalak történelme is hat rám. Azok a nők akik háborúkban, nehézségek között éltek, szerettek, gondoskodtak. A saját női felmenőim szívárványszínes élete, mind ott van ezekben a ruhákban és különleges tartást ad nekem.

Néhány kedvenc a Pinterestről:

Szerintem ezek a ruhák úgy működnek a legjobban, ha a többi dolgot (kiegészítő, haj, smink) nem hangsúlyozom túl. A nagy volumennel beszárított haj, a túl erős sminkkel agyonnyomnánk a stílus frivoli könnyedségét és nehézkes, mesterkélt lenne a hatás.
A frisslevegőn szárított haj, laza konty vagy fonat, egy kis vörös rúzs, vékony nyaklánc egy apró medállal vagy egy vékony szíjú karóra erősíti a nőies összehatást. Ha kicsit hűvösebb az idő jöhet egy jólszabott farmerkabát vagy ballon. Ha reggel elindulunk, nyugodtan kapjunk fel egy kosarat, vászontáskát vagy egy klasszikus barna bőr szép kis oldaltáskát.

Néhány kép a saját gardróbomból:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here