Jennifer Aniston

Vannak azok a nők, akik egyszerűen elfelejtenek öregedni. Nézed a 10-15 vagy akár 20 évvel ezelőtti képeket és egyszerűen nem érted, hogy nézhetnek ki ugyanúgy, mint akkor. Jennifer Aniston ilyen. És nem a botoxtól vagy a plasztikai sebésztől! Mert nem áll maszkban az arca, van mimikája, és a gyümölcslé sem folyik ki a szája szélén, ha egyszerre inna és mosolyogna közben. Maga a bűbáj, a szépség, és a ragyogás. Én személy szerint imádom.

A ma 51 éves (!), színésznő számos filmben szerepelt, gondolom említenem sem kell, hogy leghíresebb szerepe a Jóbarátok Rachel-je. A sorozat 10 évadot élt meg, és hihetetlen népszerűségnek örvendett nem csak Amerikában, de itthon nálunk is. A sorozat alatt nők milliói mentek a fodrászukhoz, hogy olyan hajat szeretnének, mint ami Rachelnek van. Na jó, köztük voltam én is.
Brad Pittel való kapcsolata és házassága igazi tündérmese volt, senki nem tudott szebb és boldogabb párt rajtuk kívül. Na igen, de valami csak volt a háttérben, ha Brad fejét aztán egy forgatáson (Mr. and Mrs. Smith) Angelina Jolie el nem csavarja, és ráadásul ki is derül. Így Jennifer elköltözött a közös otthonból, majd három hónap múlva be is adta a válókeresetet. Azt azért nem kívánom senkinek, hogy megéled azt a kínt, hogy összetört életed darabkáin próbálod túltenni magad, miközben Amerika összes fotósa és újságírója téged üldöz, és eközben exférjed boldogan él Angelina Jolie-val. Na ezért ne mondja senki, hogy a sztároknak fenékig tejfel az élet. Jennifer küzdött, dolgozott, és mosolygott. Senki nem tudta mi zajlik benne, talán csak jó barátnője Courteney Cox, akivel a Jóbarátok forgatása alatt kerültek nagyon közel egymáshoz.

 
 

Egymás után jöttek ki a filmek, és a sikerek sem maradtak el. Pittel való válása után először Vince Vaughnnal jött össze, de a kapcsolat nem bizonyult elég erősnek, így kis idő után szakítottak is. Hosszabb szünet következett Jennifer párkapcsolati életében, majd színre lépett a sármos és jóképű színész és forgatókönyvíró Justin Theroux. Úgy tűnt Jennifer megtalálta a boldogságot, mert Justin 44. születésnapi partiján egy villámesküvő keretében hozzá is ment a színészhez. A kapcsolat 7 évig tartott. Igen, úgy látszik a mágikus hetest nem tudták túlélni, és három évvel a házasságkötés után, 2018-ban szét is váltak útjaik.

Nagyjából azonos időben Brad Pitt is szingli lett, miután elvált Angelinától, nem volt olyan média, ami ne azzal foglalkozott volna, hogy találgatták, a pár újra összejön-e. Azt lehetett tudni, hogy kibékültek, és újra beszélnek, sőt jóban is vannak, de a nagy egymásra találás ez idáig várat magára. Jennifernek nincs gyermeke, ezért is sokat bántották, de rengeteg alapítványt támogat, ahol árva gyerekekkel foglalkoznak.

Nekem egyszerűen etalon, a maga nőies, kedves megjelenésével. Soha nem volt az, aki rikító színű ruhával, vagy kivillanó testrészekkel, esetleg botrányos viselkedéssel akarta felhívni a figyelmet magára. Bárhol megjelenik, a maga egyszerű és megismételhetetlen bájával és eleganciájával hívja fel a figyelmet.

Nagyon remélem, hogy a 2020-as év elhozza neki azt a boldogságot, amit szeretne. Legyen az bármi vagy bárki is. Isten éltesse kedves Jennifer!

Kattints a képre és csatlakozz a Mymirror facebook csoportjához!

Fotó: Internet

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here