Lombházak! Imádjuk!

Ki ne ábrándozott volna egy olyan kis bunkerről, mint amilyenben Dennis és kis barátai bandáznak a Dennis, a komisz című filmben? A fa tetejére épült házikó megannyi kaland, játék színhelye, ahol a gyerekek igazán elengedhetik a fantáziájukat, ahol megélhetik örömüket vagy félelmeiket (az biztos, hogy az első fán töltött éjszaka általában nem tart tovább húsz percnél, aztán irány a ház!).

 
 

Aztán telnek-múlnak az évek, a fantáziánk is kopik, el is kényelmesedünk, alig marad a kalandvágyból… bár, lehet, hogy mégsem igaz ez mindenkire?

Hát, persze! Hiszen hazánkban ma már több lombházikó, magasles-szerű vendégház várja a látogatókat, és, érdekes, de valahogy mindig hónapokra előre le van foglalva a kuckó! Aki még nem próbálta, de újra felfedezné magában a gyermeket, annak elég csak Noszvajig menni, ahol a Tree Houses várja a kettesben kikapcsolódni vágyókat – igen, igen, finoman jelzik is, hogy a csend és béke érdekében utódainkat és házi kedvenceinket inkább hagyjuk otthon. A házikók luxus felszereltségűek: jacuzzival, minibárral, terasszal szolgálja az összebújókat, gyors WIFI-vel és nagy képernyős tévével pedig azokat, akik folytatni szeretnék azt, amit otthon is csinálnak (oké, ez gonosz volt).

Az Őrség már maga is egy csoda, de a döbbenet még fokozható, ha ellátogatunk Kercaszomorra, és befoglaljuk a Kerca Bio Farm “La Cabana” lombházikóját. A két szimpla és egy dupla ágy meg is adja, hányan tölthetjük ott az éjszakát, és ébredhetünk reggel madárcsicsergésre, valamint a farm lovainak elégedett prüszkölésére.

Akinek nincs ideje messzebbre utazni, vagy, aki télen indulna egy békés kikapcsolódásra, biztosan megtalálja a számításait Verőcén, a Guruntyi-dűlőben. Az Árnyas Dió Lombház egy kis piros, 3,5 méter magasan épült mézeskalács házikó, amely aprónak tűnik ugyan, az okos tervezésnek köszönhetően azonban mégis tágas. A galérián hárman, lent még egy ember alhat meg, kint pedig függőágy, fűthető fadézsa és tűzrakóhely biztosítja a békebeli, nyugodt kikapcsolódást. A Duna is csak pár száz méter, amelyet ingyenesen igénybe vehető bringákon közelíthetünk meg.

Van választék bőven, szóval, bunkerre fel, éljenek az örökifjú romantikusok!

Fotó: Internet

Szerző: Kalla Tímea

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here