Maszkírozás alapok- Titkos receptünk a tökéletes, véres halloweeni sminkhez

Véres smink a hétvégi Halloween bulira? Hol itt a probléma?? Ha ti is régóta nézegetitek a profi sminkesek profi munkáit, elárulom Nektek, hogy egyszerűbb, mint hinnétek. Ráadásul a legtöbb hozzávalót megtaláljátok a konyhában.

 
 

Hozzávalók:

  • Liszt
  • Víz
  • Piros ételfesték és/vagy piros rúzs, piros arcfesték
  • A bőrszínedhez passzoló folyékony alapozó
  • Közepes vastagságú ecset, szivacs

Elkészítés:

A lisztet keverd össze annyi vízzel, hogy sűrű sár állagú legyen. Ezek után keverj a masszához némi alapozót, hogy a végül passzoljon a bőrszínedhez.

Vegyél belőle egy adagot és vastagon kend fel egy választott testrészedre. Az arcodra, homlokodra,karodra, nyakadra, ahova csak szeretnéd.

Ha ezzel megvagy, aránytalanul nyomkodj gödröcskéket a száradó masszába, itt fog majd folyni a vér, ez lesz tulajdonképpen a seb közepe.

Utolsó simítás a piros ételfesték, amit csepegtess a „sebre”, kend szét, ide is, oda is..ettől lesz élethű. Használhatsz egy kis vörös rúzst is, ami kissé világosabb, vagy sötétebb az ételfestékedtől.

 

Extra tipp: Ha az arcodra csinálsz sebet, “koszold” össze magad barna festékkel, vagy bronzosítóval, így még élethűbb lesz a dolog.

Csinálhatsz magadnak egy átlag buli sminket és feldobhatod azt sebekkel, viszont, ha rémisztőbbre vennéd a figurát, akkor jöhet a fekete szem, lefolyt smink, kosz, mondokli..igazából csak a fantáziád szabhat határt.

Csokit vagy csalunk! 😉 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here