Szerelem első kortyra

A regisztráció után mindenki becipelte a cuccát a szobájába. Klasszik hotelberendezés, abból is a fosbarna-óarany kombó, hogy még gyászosabb legyen a kedve. Feltette tölteni a telefonját, aztán átöltözött, és megette a táskájába rejtett, vész esetére tartogatott csokiját, de nem sokat javult a dolog. Még a feje is elkezdett lüktetni. “Na, egy migrén már tényleg nem hiányzik…” – sóhajtotta félhangosan. 

Nem is tudta megfogalmazni, mi idegesíti a legjobban: a sokadik hasonló konferencia, a prezi, amelyre, tudta előre, már sokan el sem fognak jönni (“Haza kell érnünk a dugó előtt…” Na, persze!), vagy csak az, hogy magányos volt. A szakmájában és az életben is. Mondogatták neki, hogy túl igényes és válogatós, de ő nem hitte: miért ne lehetne egy férfi érdek nélkül – értsd: a becserkészés időszaka után is – empatikus és figyelmes? Alig kell más egy normális kapcsolathoz…

 
 

Gondolataiból a mobilja csörgése zökkentette ki. Hova is tette a kütyüt? Ja, megvan. “Vacsora? Persze, megyek, igen, ehetünk együtt…” – ígérte el magát a kollégájának.

Az étteremben még alig szállingóztak az emberek, de a piros pulcsis pasit nem csak ezért szútra ki rögtön. Eleve olyan idegesítően nézett ki abban az élénk színű felsőben, pláne, hogy olyan idegenül toporgott ott a kenyeres pultnál. “Biztos ő az informatikus, vagy a futár… vagy az igazgató fia, hehe…” – ironizált magában, de hirtelen ismerős, hasogató fájdalom járta át.

A következő pillanatban már csak egy piros pulcsit, meg egy üvegpoharat látott maga előtt. 

“Migrén, ugye? Sajnos, ismerős. Igyál egy kicsit!” – mondta az informatikus-futár, és leült mellé.
A második nap végén sokan be akarták előzni a dugót. Egy fickó azonban az első sorból hallgatta végig a prezentációt. Szerelem volt első kortyra…

#nemkoronavírus
A MyMirrornál az induláskor úgy döntöttünk, hogy szórakoztatni fogunk. Azóta a világunk kifordult sarkaiból és tudjuk, hogy a vírus okozta sebek nehezen gyógyulnak majd. A mi küldetésünk azonban nem változott.
Most is megpróbáljuk a bezártságunkat vidámabbá, elviselhetőbbé tenni. Ezért azokat a tartalmakat amelyek nem tartalmaznak információt a koronavírusról #nemkoronavírus jelöléssel látjuk el annak érdekében, hogy azokat, akik kerülik a vírussal kapcsolatos tartalmakat így is megnyugtassuk, hogy abban a cikkben nincs szó erről. Együtt túl leszünk ezen az időszakon! 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here