Tematikus szilveszteri bulik

A Duna Relax & Event Hotelben (azaz Ráckeve felnőttbarát szálláshelyén) a James Bond rajongók érezhetik magukat remekül, hiszen a hotel idén szilveszterkor James Bond tematikus estet tart, koktél pulttal, kvízjátékkal és számtalan meglepetéssel. A Duna-parti táncparketten mindenki James Bond csillogó világába csöppenhet. A vendégeket érkezéskor forralt borral, punccsal, sült gesztenyével köszöntik, a szobáikba pedig egy kis üveg pezsgőt készítenek be, a romantikus koccintáshoz.

 
 

A siófoki Hotel Azúr Queen tematikájú szilveszteri bulit tart. Csomagajánlatuk 2 éjszakát tartalmaz erkélyes szobában, az ünnepi menü pedig olyan finomságokat tartalmaz, mint salátabár, füstölt finomságok a kamrából, szárnyas-, sertés-, marha- és halételek, változatos köretek, házi sütemények, desszertek, idénygyümölcsök, glutén- és laktózmentes termékek. Éjfélkor nem maradhat el a tüzijáték és a tombola sem.

A felsőtárkányi Bambara Hotel Afrika egzotikus álomvilágába repít el idén szilveszterkor. A három napos ünnepfolyam során fellép Haddad Henrik, a Ricky Party’n zenekar frontembere (december 29.) Szőcs Renáta és Bebe (december 30.), szilveszter éjszaka pedig Abdoul Camara, díjnyertes Szenegáli táncművész kápráztatja el a vendégeket a világon egyedülálló fergeteges tánc -és dobshow-jával.

“1920-at írunk. Amerikában járunk. Alkoholtilalom lép életbe. És megjelenik Al Capone. Aki szeretne gazdag lenni, ezért revüket szervez, kártyaasztalokat telepít, ahol Ön, és barátai whiskey-t kortyolgatva élvezhetik a szabadságot. A gengszterek éjszakája tematikus program ezt a hangulatot adja át. Ha van elég bátorsága kijátszani a törvény szigorú őreit, jöjjön el Al Caponéhoz. De vigyázzon, már az ajtóban marcona alakok fogadják. És nagyon gondolja meg, melyik ajtón nyit be, mert éppúgy előfordulhat, hogy egy revüt rejt az ajtó, egy kaszinót, vagy épp egy zenés mulatságot.” – így hirdeti Gengszter Szilveszterét a Hotel Castellum Hollókő. Az óév búcsúztatón fellép az Irigy Hónaljmirigy és LUI illuzionista is, éjfélkor pedig pezsgővel, büfével és tombolával zárhatjuk a 2019-es esztendőt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here