Zséda gardróbja. Nyiss be! – ÁERON-ban járni befektetés

Az öltözködős játék úgy hároméves koromban kezdődött, és a mai napig tart. De imádom! Számomra öltözködni olyan, mint megalkotni valamit. A ruhák olyanok, mint az igazi szenvedéllyel átszőtt zene. Ha a divatra gondolok, már régóta nemcsak a nagy és híres külföldi divatházak jutnak eszembe. Számomra egyre fontosabb lett a magyar divat, a magyar tervezők. Ebben a sorozatban hétről-hétre egy-egy magyar tervezőt fogok Nektek bemutatni abban a reményben, hogy megszeretitek, megismeritek őket és velem együtt ünneplitek majd a sikereiket. Mert vannak és lesznek is, ebben biztos vagyok!

 
 

Áron Eszter beleszületett a textilek és a divat szeretetébe: nagyapja családi textil vállalkozásának köszönhetően szinte az anyatejjel szívta magába a szakmát – így egyértelmű volt, mi lesz belőle. Így ha az inspirációról van szó, mindig családját és megannyi emlékét említi először, no meg a régi Burda magazinokat!

Az utazás szeretete is családi örökség, mindig nyitott szemmel és szívvel jár, próbál a lehető legtöbb dolgot szivacsként magába szívni: éttermek, múzeumok, kiállítások, az utca embere – úgy maga az Élet izgatja. Ezekből táplálkozva, magán átszűrve születnek meg harmonikus darabjai, amik már visszafogott, kifinomultan elegáns alkotások, semmi nem üvölt rajtuk, nem a kivagyiságot hivatottak mutatni.
A ruhákat a tiszta vonalak, egyértelmű szabások és a rendkívüli magas minőség jellemzi; ezért Áeronban járni befektetés, nem alkalmi trendeket üldöző, sokkal inkább örök darabok.
A gyártás és kivitelezés itthon zajlik, de boltjuk – ideiglenes pop-up kivételével – egyelőre nincs; a hazai piac mellett jelen vannak Tokióban, Shanghaiban, Párizsban, Milánóban, New Yorkban, Koppenhágában, Münchenben és Antwerpenben is, de Japán a legfontosabb piac, illetve az azt körülvevő országok. Ott illetve Észak-Európában nyitottak erre a finoman elegáns, kicsit púderes minimalizmusra, amit a márka képvisel.
Egy-egy szezonban viszonylag sok – 90-100 – darabból áll a kollekció, a stílus teljesen kortalan, így szólhat tinédzsereknek ugyanúgy, mint akár vagány, modern nagymamájuknak is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here