Zséda gardróbja Nyiss be! – Je Suis Belle

Dévényi Dalma és Kiss Tibi egy szerencsés véletlennek – azaz egy Erasmus ösztöndíjnak és egy közös projektnek – köszönheti, hogy megismerték egymást és kipróbálhatták a közös munkát, először a MOME-n.
2005-ben ebből a találkozásból született meg a “Szép vagyok” jelentésű Je Suis Belle márka, ami mára az egyik legkülönlegesebb, beskatulyázhatatlanul friss, és őszinte magyar márkává nőtte ki magát.
Dalma és Tibi mindig is fontosnak tartották, hogy szoros kapcsolatot ápoljanak más művészeti ágakkal, elsősorban a vizuális műfajból, ezt ötvözik a tradicionális technikák alkalmazásával és népi művészetek mai interpretációval. Ezekből születnek meg a sajátos, önálló egyéniséggel, karakterrel bíró ruhadarabok – nem véletlenül, hisz elmondásuk szerint őket a világ női inspirálják!
Számtalan felejthetetlen vizualitású projekt kapcsolódik nevükhöz, mint amilyen 2017-es tavaszi-nyári kollekciójuk kampányfotózása is, amihez 26, ismert vagy valamilyen minőségben számukra izgalmas nő állt modellt – a ruhák és viselőjük karaktere összefonódott, valami pluszt, többletet adtak az egészhez.

 
 

Mert a Je Suis Belle nő egyéniség, maga is karakter, aki nem hagyományos életet él, szeret kiszakadni a hétköznapokból és ennek a jegyeit ruháján is magán viseli. Minden új kollekció egy komplett világ, mese: előzménnyel, elbeszéléssel és befejezéssel – a sava borsát pedig a humor, egy csipetnyi vagányság, jó értelemben vett nemtörődömség és nagy adag önbizalom adja, nyakon öntve egy kanál aktuális társadalmi és kulturális változásokra reflektáló véleménnyel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here