3 tipp, ha elszakított titeket a karantén

Hál’ Istennek korlátozások ide vagy oda, mi gyakran tudunk találkozni barátnőmmel.
Ellenben ha te nem vagy ilyen szerencsés helyzetben, és bármilyen oknál fogva elszakított párodtól a kialakult helyzet, ez a 3 ötlet jól jöhet, hogy romantikusan és a lehető legkevesebb félreértéssel tudjátok tartani a kapcsolatot a szabályok megszegése nélkül…
  1. NE texteljetek

Kezdjük a legegyértelműbbel…

 
 

Sajnos az online érintkezésnél most nehéz könnyebbet és biztonságosabbat találni. A helyzet korántsem ugyanolyan, mint mikor a rendes kerékvágásban zajlott az élet. Ha ebben a cipőben jársz, most nincs meg a lehetőségetek, hogy este találkozzatok, átöleljétek és megcsókoljátok egymást, hozzábújjatok a másikhoz.

Amíg ezt megtehettétek, a gyors Messenger és Whatsapp üzenetek jól működtek. Ezek kiválóak egy élő találkozó előkészítésére, felcsigáznak titeket, stb…

Ellenben van egy hatalmas hátrányuk: nem érzitek, nem látjátok, sőt, még nem is halljátok egymást. Texten sok minden nem egyértelmű, könnyen félreérthetsz egy viccesnek szánt megjegyzést, vagy órákig azon kattoghatsz, hogy vajon miért nem válaszol még kedvesed.

Hidd el, a sok dolog, amiket ilyenkor beképzelsz vagy rosszul értelmezel, nincs túl jó hatással a kapcsolatotokra.

  1. Rendszeres videóchat

Ahogy azt eddig is sejtetted,

a “legvalószerűbb” találkozást videóchaten tudjátok megoldani.

Teljesen érthető, ha már eleged van az órákig tartó Zoom/Skype konferenciahívásokból, azonban miért beszélgetnétek pároddal ugyanolyan “hátkínzó” módon?

Először is egyeztessetek, hogy mikor akartok egymásnak időt szentelni.

Az este a legkézenfekvőbb, hiszen valószínűleg régebben is késő délután, illetve este voltatok egymással a legtöbbet.

Tegyetek félre magatoknak egy órát vagy másfelet. Ez az időpont szent. Ha egyikőtöknek valami közbe jön, legkésőbb a nap folyamán szólnia kell a másiknak.

Amennyiben egész nap az íróasztalnál nyomod kollégáiddal a hívásokat, most menj ki az erkélyre vagy az udvarra, heveredj le a kanapéra vagy az ágyadra. Ha változtatsz a helyszínen és hozzászoksz, hogy ilyenkor kedveseddel beszélsz, rögtön meg fog jönni a kedved a nap utolsó hívásához.

  1. Küldjetek egymásnak ,,hagyományos” levelet

Természetesen szó sincs arról, hogy ugorjatok vissza 50 évet és egész héten a szombati levélre várjátok… (Én például biztos nem bírnám ki.)

Ha azonban egy Valentin-nap vagy évforduló alkalmával írtál már párodnak szerelmes levelet vagy te magad kaptál tőle, tudod, hogy mennyire romantikus és megható lehet!

Írjatok hetente egy-egy levelet egymásnak, melyben felidézitek az első randit, az első csókot, felsoroljátok egymás kedvenc tulajdonságait, tervezgetitek a jövőt, és írtok bármi romantikusról, ami eszetekbe jut.

Először nehéz lesz, de utána csak úgy ontani fogjátok az érzelmeket a papírra!

Ez viszont a rendszerességen kívül ne váljon rutinná, minden levélben lepjétek meg egymást valami újjal, pl. egy bekeretezett képpel, kedvesed nálad maradt kabalájával, stb.

Ne aggódj, nemsokára túl leszünk ezen és újra találkozhattok!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here