Adam Lambert

”Adam, Te vagy a következő American Idol?”  ”Azt gondolom, igen.” …és valóban. Amerika imádja. Sőt az egész világ.

 
 

Ez a srác egyszer csak ott állt a 2008-as meghallgatáson és valahogy előre vetítve sorsát a Bohém Rapszódia soraival nyitotta meg a világhír kapuját a maga számára.

Annak ellenére, hogy zseniális produkciókkal szárnyalta végig a versenyt csak második helyezett lett. Lehet találgatni, hogy a verseny közbeni coming out miatt, vagy azért mert már jó előre megírták neki a nagyok azokat a nótákat, amivel egy 113 állomásos világ körüli turnéra indult nem sokkal az Idol befejezése után. Természetesen mindenütt teltház várta.

Népszerűségét nem pusztán hangjának köszönheti. Nyitottsága, őszintesége, kedvessége mind ott van nekünk. Szívesen adja magát koncert előtti rajongói közös szelfikhez, s ha éppen összefutsz vele a szálloda halljában örömmel fog veled kezet és biztos, hogy tudsz vele egy-két mosollyal teli szót váltani.

Előadói sokoldalúságát bizonyítandó minden kiadott lemeze más stílusú és óriási siker, mégis mostanság leginkább a Queen frontembereként járja a világot. Volt szerencsém a budapesti koncerten élvezni a nagyszabású produkciót,  minden várakozást felülmúlóan életre szóló élmény volt. Adam sosem akarta helyettesíteni, utánozni Freddie Mercuryt. Sőt a legnagyobb alázattal viszi tovább úgy az örökét, hogy a dalai fennmaradjanak a rajongók számára. Ezzel végérvényesen elnyerte a világ szívét.

Annyi érzés és érzelem áramlik a világba Adam hangján keresztül bármilyen stílust is vesz elő, hogy  úgy telik meg élettel a tér, hogy, képes ámulatba ejteni az embert, s a nagyok is fejet hajtva ismerik el tehetségét.
Legutóbb Cher szemébe csalt könnyeket a Believe előadásával.

”Végszóként”: érdemes meghallgatni.

Boldog születésnapot Adam Lambert!

fotó/videó: internet

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here